Tak kira tua ke muda, semua mesti penat lepas balik kerja kan. Kena drive kereta lama pon dah lenguh, lagi la keluar dari rumah satu hari nak cari rezeki. Sekali sekala dapat urut…Fuhlamak leganya rasa. Ringan terus badan ni! Mampu guna kerusi free RM1 tu je sekarang sebab kerusi urut mahal kot!
 

Tengok mak ayah kat kampung tu, selalu mengadu sakit badan kan. Badan dah pakai lama.. Macam kita jugak memang rasa penat makin dewasa ni. Kecik dulu takde pon kan? Haha. Bestnya kalau dapat hadiahkan kerusi urut satu letak kat rumah mak. Mesti mak dah tak sakit badan lagi, lenguh je dapat urut free. Tapi kerusi urut mahal, takde free gift ke diskaun ke apa.. Hmm… 

Good news, korang‼ Min dah tolong survey untuk korang tau! 11 November ni jenama Ogawa tuu buat diskaun memang jimat & berbaloi la min cakap! Diskaun sampai 75% kot, banyak tu! Lebih dari separuh harga Ogawa potong, kalau melepas sale ni min tak tau dah bila lagi korang akan jumpa diskaun macam ni‼

💛 Promosi 11.11 dari 12AM – 2AM:
– Sehingga 75% potongan harga
– Dapat kupon 20% OFF!
– Beli 2 produk Ogawa dan dapat 3% diskaun + penghantaran percuma!
(Min tau korang pantang kan dengar free shipping hahaha)
 
Tak sempat/ terlepas sale tengah malam? Jangan risau Ogawa bagi lagi sale SEHARI 11.11 tu ok korang! Untuk yang aim nak grab promo ni boleh standby sebab:
 
💛 Promosi SEHARI 11.11:
– Sehingga 65% potongan harga
– Dapat RM160 kupon diskaun! Banyak tuuu!
– Beli 2 produk Ogawa dan dapat 3% diskaun + penghantaran percuma!
Bila lagi kalau bukan sekarang? Promosi kerusi urut separuh harga tak selalu datang tau! Memang sesuai sangat untuk hilangkan penat, lenguh badan + lepas stress rilek rilek je duduk atas kerusi urut ni! Boleh pakat dengan adik-beradik hadiahkan satu kat mak ayah! Mesti dorang suka tu! Kongsi lagi sweet kan hehe. Jangan lepaskan peluang ni tau korang!
 
【Kerusi urut Ogawa buang harga sampai 75%, ni lah masanya nak grab barang bagus dan harga jimat + berbaloi!】
 
Tarikh Promosi: 11 November 2021
 
 
Jom Jadi Top Fans! Pelbagai hadiah yang akan di beri untuk Fans Jimat Kaki!

This Promo expires at 12:00am on Sunday December 26th, 2021

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here