Tak dinafikan setiap hari kita minum air, ye dok? Air yang kita minum kena make sure bersih tau! Baru lah badan dapat nutrisi yang bagus! Dari orang berumur sampai la kanak-kanak memang perlukan sumber air yang bersih! Satu keperluan sebenarnya untuk sediakan penapis air yang bermutu tinggi kat rumah ya! Kalau orang nak pasang penapis air, min rekemen penapis air minuman 3M-CTM02 ni. Penapis ni pon diiktiraf oleh NSF tau! Gerenti berkualiti lah senang cerita. Dah 15 tahun tau dijual di pasaran, nampak la orang ramai suka & guna!
💙 Lagi untung kalau grab masa promo 11.11 ni tau! Sebab apa tu? Korang boleh dapat diskaun eksklusif tauuuu! Potongan RM10 kalau korang masukan kod -900000001997813- masa buat pembayaran! Nice tak nice? 
 
🚿 Penapis Air Minuman 3M CTM-01SE: https://go.savingkaki.com/Laz-3M-CTM02-Water-Filter-JK
Sumber air harian kita bukan untuk minum, untuk bersihkan badan pon ya! Kalau air kotor, kotorlah badan kita nanti. Kat dalam bilik air kena masuk air bersih baru lah badan bersih dari kotoran lepas seharian keluar bekerja kan? Jangan risau, 3M Shower Filter ni boleh kurangkan klorin dan meningkatkan kualiti air tu tau! Tambah lagi boleh melindungi kulit dari iritasi nak-nak kalau korang ada baby / kulit sensitif. Memang bagus sangat ni!
 
💙 Nah min bagi diskaun eksklusif lagi satu untuk korang, jangan bagitau orang tau! Kita-kita je. Masukkan kod -900000001991905- untuk dapatkan potongan RM10!
 
🚿 Penapis pancuran mandian 3M: https://go.savingkaki.com/Laz-3M-Shower-Filter-JK
Pastikan rumah korang ada sumber air yang bersih ya! Untuk jaga kesihatan dan kebersihan seisi keluarga juga. Barulah sentiasa sihat terhindar dari penyakit dan selesa!
 
【Boleh dapat penapis air 3M terbaik hanya dari RM189 sahaja! Kita tambah Diskaun Promosi 11.11 + Diskaun Ekstra Eksklusif RM10 untuk korang!】
 
Tarikh Promosi: 11 November 2021
Lokasi Promosi: Lazada
 
Untuk maklumat lanjut boleh cek sini:
No. telefon: 012-646 6899 (Richard)
Alamat: P1-1-16GF, Residensi Damai Meriah, No.2, Jalan PJU10/1A, Damansara Damai 47830 Petaling Jaya.
Waktu operasi: 10 pagi – 7 malam
 
 
Jom Jadi Top Fans! Pelbagai hadiah yang akan di beri untuk Fans Jimat Kaki!

This Promo expires at 12:08pm on Saturday December 25th, 2021

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here