fbpx

Indahnya bila berkongsi dari sebucket ayam menuju ke pintu hati, beban di pikul bersama atau rasa yang terpendam lama, indahnya bila berkongsi, dengan seketul ayam boleh membawa bahagia! Ha nil ah Lagu KFC Terbaru! Kalau ingat ayam goring pastinya ingat KFC! Bukan sahaja kegemaran kanak-kanak, bahkan juga orang dewasa!

Siapa tak kenal KFC? Sebut je KFC pasti ayam goreng yang rangup dan cukup menyelerakan!! Ayam Goreng KFC kegemaran semua! KFC ni adalah makanan segera yang berasal dari Amerika! Mempunyai cawangan di seluruh dunia! Di Malaysia sahaja KFC ada lebih 700 cawangan.

KFC menyediakan pelbagai hidangan! Set Ayam goreng bersama dengan Coleslaw, kentang puar dan minuman, Burger, Set Ayam goreng bersama nasi dan sebagainya! Semua hidangan dengan harga berpatutan! Ketahui promosi TERKINI KFC! Semua Promosi KFC Tersenarai di bawah ini! Jom Ckeck!

Promosi Baru KFC! Boleh Nikmati Diskaun RM10!

This Promo expires at 10:55am on Sunday March 22nd, 2020

KFC Melancarkan Ayam Goreng Korea dan Set One Box!

This Promo expires at 2:21pm on Saturday December 12th, 2020

KFC 2 Snack Plate Kombo Hanya RM20 Sahaja!

This Promo expires at 9:32am on Friday February 21st, 2020

KFC Menu Baru ZINGER CHEEZILLA & ZINGER STACKER!

This Promo expires at 9:51am on Saturday February 29th, 2020

KFC Menawarkan Perkhidmatan Penghantaran PERCUMA sekarang!

This Promo expires at 2:23pm on Saturday February 29th, 2020

Promosi KFC! Hanya Beberapa Langkah, Makanan KFC Separuh Harga!

This Promo expires at 10:35am on Friday January 31st, 2020

Guna Langkah Ini, Dapatkan Diskaun Hidangan KFC RM10 3 Kali!

This Promo expires at 6:48pm on Tuesday March 31st, 2020

KFC Hidangan Terbaru White BBQ Crunch!

This Promo expires at 11:43am on Monday March 2nd, 2020

KFC Promosi Hebat Kembali Lagi! 4 + 5 Ketul Ayam Hanya RM19.90!

This Promo expires at 10:02am on Monday January 6th, 2020

12.12 KFC Snack Plate Kombo Hanya RM12 Sahaja!

This Promo expires at 11:00pm on Thursday December 12th, 2019

KFC menyediakan hidangan Sarapan pagi, makan tengahari dan makan Malam! Kalau makan di KFC dengan seisi keluarga anda di galakkan untuk ambil set hidangan untuk keluarga! Sebab harga lebih rendah! Selalunya KFC akan sediakan Family Set! Selain itu juga , ada promosi untuk hari terpilih seperti KFC BUCKET Berbaloi dimana hanya boleh di nikmati pada hari Selasa sahaja!

Dengan kurang dari RM10 anda boleh nikmati hidangan set lengkap KFC! Sekarang ni, untuk nikmati hidnagan KFC bukan sahaja hanya pergi ke mana-mana cawangan, bahkan anda juga boleh pesan secara online menggunakan Apps atau pun Website! Hanya perlu tunggu makanan sampai di rumah ataupun boleh juga ambil sendiri di mana-mana cawangan yang berhampiran dengan anda mengikut lokasi yang anda telah tetapkan! Lebih mudah dan menjimatkan masa!!

KFC akan melancarkan promosi pada bila-bila masa sahaja! Jadi untuk lebih memudahkan dapatkan informasi promosi terkini JOM follow jimat kaki website! Khas untuk promosi KFC! Semua promosi akan di muat naik di lama web ini!