fbpx

Kalau nak pergi travel kemana pun mesti akan berusaha untuk dapatkan tiket yang paling MURAH sekali! Betuk tak? Sebab kalau boleh nak jimat selagi boleh jimat! Kalau naik kapal Terbang semenstinya kita akan pilih tiket yang paling murah! Air Asia sudah tentunya yang pertama sekali lintas kat kepala kan! Sebab Air Asia menawarkan tiket tambang rendah di Asia!

AirAsia menawarkan tiket tambang rendah untuk penerbangan domestik dan luar negara. Lebih dari 165 destinasi meliputi 25 buah negara! Setiap tahun, AirAsia akan melancarkan promosi percuma Free Seats sehingga 4 tiket percuma. Siapa nak pergi ke luar negara dalam masa terdekat, sekarang mari lihat apa promosi AirAsia TERKINI!

AirAsia Big Sale! 6 Juta Seat Promosi!

/* custom css */ .td_uid_24_5da504a18bcbb_rand { min-height: 0; } Nak beli tiket promosi lebih awal dari yang lain?! Kalau macam tu mesti daftar sebagai ahli AirAsia Big Members! Ahli Big Members boleh dapat tiket promosi sehari awal dari yang lain!! Senang je jadi ahli! Daftar kat AirAsia website!! Tak perlu bayar apa-apa pon! Mahu menikmati [...]

AirAsia Tawaran MERDEKA! Semua Penerbangan Diskaun 20%!

This Promo expires at 4:22pm on Sunday September 1st, 2019

AirAsia Tiket Asia & Australia Grand Sale!

This Promo expires at 12:25pm on Sunday August 11th, 2019

Air Asia Indonesia Flight Diskaun sehingga 70%!

This Promo expires at 12:58am on Friday July 12th, 2019

Air Asia Semua Seat, Semua Flight Diskaun 20%!

This Promo expires at 3:14pm on Sunday July 7th, 2019

Air Asia Diskaun sehingga 80%! 48 Jam sahaja!

This Promo expires at 4:29pm on Saturday June 29th, 2019

Air Asia Promosi HEBAT! Hanya serendah RM12 sahaja!

This Promo expires at 2:20pm on Thursday June 20th, 2019

Air Asia Hari Raya Promosi Serendah RM29 sahaja!

This Promo expires at 10:48am on Sunday June 2nd, 2019

Air Asia Promosi Pertengahan Tahun! Dari RM12!

This Promo expires at 9:34am on Sunday May 19th, 2019

Air Asia promosi 72 jam! Tiket ke Korea Selatan!

This Promo expires at 4:28pm on Friday May 10th, 2019

Ada tak jumpa Tiket harga yang anda mahukan? Kalau belum tunggu lagi Air Asia FREE SEAT! Selalunya akan ada 4 kali promosi dalam setahun! Tak perlu bayar tambang, penumpang hanya perlu bayar untuk Airport Tax dan etc. Selalunya FREE Seat ni akan dilancarkan pada bulan Februari(kadang-kadang Mar), Mei, Ogos dan November!

Promosi FREE Seat ni adalah waktu paling tepat untuk beli tiket sebab harga paling rendah tapi travel period promosi ni selalunya untuk beberapa bulan seterusnya atau untuk tahun hadapan! Jika anda nak dapatkan tiket untuk tarikh yang sangat dekat, boleh tengok promosi Air Asia yg paling terkini sebab selalunya Air Asia memang akan ada promosi untuk semua penerbangan.

Selain tu, peringatan penting, kalau anda bercandang nak beli bagasi tambahan tu mesti tambah ketika tempahan tiket sebab harga nya lebih murah! Kalau beli masa kat airport harga memang sangat MAHAL!

Nak dapatkan FREE SEAT?! Sentiasa cek AirAsia page dan Website! Nak lebih mudah?! Ikuti Website Jimat Kaki! Dalam satu page akan di kumpulkan semua promosi HEBAT Air Asia!