fbpx

Kalau nak cari produk-produk drug store pergi mana?! Mestilah WATSONS! Sebab Watsons adalah store menjual produk penjagaan kulit dan penjagaan kecantikan terbesar di Asia! Produk kecantikan, produk kesihatan, kosmetik di bawah satu bumbung! Memang senang nak dapatkan produk yang dicari.

Watsons menawarkan pelbagai diskaun hebat! Boleh dikata kan setiap hujung minggu Watons akan menyediakan Promosi istimewa seperti diskaun separuh harga, promosi beli 1 PERCUMA 1 dan sebagainya!  Produk terpilih akan diberi potongan harga yang banyak! Untuk hari special pasti akan ada promosi yang lebih hebat disediakan! Shopping keperluan anda pada waktu yang tepat supaya penjimatan berganda!   Jom tengok Promosi TERKINI Watsons!

Watsons Jualan Kaw Kaw Hujung Minggu! Diskaun sehingga 50%!

This Promo expires at 2:41pm on Monday February 17th, 2020

Watsons Promosi Hujung Minggu!! 60% Diskaun untuk Belian ke2!

This Promo expires at 2:38pm on Monday February 10th, 2020

Watsons Mandian, Facial Mask & Cleanser !Diskaun 60% Belian ke 2!

This Promo expires at 2:56pm on Monday February 3rd, 2020

Watsons Promosi Produk Kesihatan Diskaun sehingga 30%!

This Promo expires at 4:00pm on Monday February 3rd, 2020

Watsons Promosi Hujung Minggu ! Diskaun Skincare sehingga 40%!

This Promo expires at 11:05am on Monday January 27th, 2020

Watsons Diskaun 50% untuk Semua Kosmetik*!

This Promo expires at 12:26pm on Monday January 20th, 2020

Watsons Promosi Hujung Minggu! Skincare Diskaun 40%!

This Promo expires at 3:07pm on Sunday January 12th, 2020

Dengan Watsons Kad Anda Boleh Dapatkan Promosi Hebat!

This Promo expires at 3:58pm on Monday February 3rd, 2020

Watsons Promosi Hebat Hujung Tahun! Kosmetik Diskaun 50%!

This Promo expires at 9:18am on Sunday January 5th, 2020

Watsons Hujung minggu ! Pelbagai Produk Diskaun Sehingga 50%!

This Promo expires at 11:14am on Wednesday December 25th, 2019

Ada tak minggu ni promosi yang anda mahukan?! Produk kosmetik?! Kesihatan?! Tidak mengapa, jangan risau, banyak lagi promosi yang akan di lancarkan oleh Watsons! Setiap masa mesti dapatkan update terkini ! ada je promosi terus grab OK!

Para pelanggan juga di galakkan untuk jadi Watsons Members, kumpul point dengan setiap belian, dapatkan potongan harga istimewa!  Kadang –kadang ada promosi special untuk members sahaja! Watsons Special promo!

Selain tu dengan keahlian Watsons, ada banyak ganjaran yang boleh di nikmati seperti diskaun tiket masuk untuk tempat-tampat yang terpilih, diskaun untuk hidangan makanan! Promosi seperti ini akan ada pada setiap bulan sepanjang bulan tersebut! Hanya perlu tunjukkan kad Watsons sahaja! Sangat Mudah!

Nak dapatkan update TERKINI Watsons?! Hanya dalam satu page sahaja! Anda boleh dapatkan semua info promosi Watsons yang paling Terkini! Paling TERBARU & TERKINI!