fbpx

Kalau nak cari produk-produk drug store pergi mana?! Mestilah WATSONS! Sebab Watsons adalah store menjual produk penjagaan kulit dan penjagaan kecantikan terbesar di Asia! Produk kecantikan, produk kesihatan, kosmetik di bawah satu bumbung! Memang senang nak dapatkan produk yang dicari.

Watsons menawarkan pelbagai diskaun hebat! Boleh dikata kan setiap hujung minggu Watons akan menyediakan Promosi istimewa seperti diskaun separuh harga, promosi beli 1 PERCUMA 1 dan sebagainya!  Produk terpilih akan diberi potongan harga yang banyak! Untuk hari special pasti akan ada promosi yang lebih hebat disediakan! Shopping keperluan anda pada waktu yang tepat supaya penjimatan berganda!   Jom tengok Promosi TERKINI Watsons!

Tawaran Watsons! Beli 1 PERCUMA 1 Kosmetik, Skincare, Dll!

This Promo expires at 2:14pm on Tuesday March 17th, 2020

Kesukaan Wanita! Watsons Melancarkan Kosmetik Diskaun Sehingga 50%!

This Promo expires at 10:00pm on Monday March 9th, 2020

Beli Produk Skincare RM100, Watsons PERCUMA Acrylic Storage Box!

This Promo expires at 5:30pm on Monday March 30th, 2020

Ahli Watsons! Dapatkan Diskaun Dengan Hanya Tunjukkan Kad Keahliah Anda!

This Promo expires at 9:36am on Monday March 30th, 2020

Watsons Promosi Hujung Bulan! 50% Diskaun produk Kosmetik Terpilih! Hanya separuh harga!

This Promo expires at 5:36pm on Tuesday March 3rd, 2020

Watsons Jualan Kaw Kaw Hujung Minggu! Diskaun sehingga 50%!

This Promo expires at 2:41pm on Monday February 17th, 2020

Watsons Promosi Hujung Minggu!! 60% Diskaun untuk Belian ke2!

This Promo expires at 2:38pm on Monday February 10th, 2020

Watsons Mandian, Facial Mask & Cleanser !Diskaun 60% Belian ke 2!

This Promo expires at 2:56pm on Monday February 3rd, 2020

Watsons Promosi Produk Kesihatan Diskaun sehingga 30%!

This Promo expires at 4:00pm on Monday February 3rd, 2020

Watsons Promosi Hujung Minggu ! Diskaun Skincare sehingga 40%!

This Promo expires at 11:05am on Monday January 27th, 2020

Ada tak minggu ni promosi yang anda mahukan?! Produk kosmetik?! Kesihatan?! Tidak mengapa, jangan risau, banyak lagi promosi yang akan di lancarkan oleh Watsons! Setiap masa mesti dapatkan update terkini ! ada je promosi terus grab OK!

Para pelanggan juga di galakkan untuk jadi Watsons Members, kumpul point dengan setiap belian, dapatkan potongan harga istimewa!  Kadang –kadang ada promosi special untuk members sahaja! Watsons Special promo!

Selain tu dengan keahlian Watsons, ada banyak ganjaran yang boleh di nikmati seperti diskaun tiket masuk untuk tempat-tampat yang terpilih, diskaun untuk hidangan makanan! Promosi seperti ini akan ada pada setiap bulan sepanjang bulan tersebut! Hanya perlu tunjukkan kad Watsons sahaja! Sangat Mudah!

Nak dapatkan update TERKINI Watsons?! Hanya dalam satu page sahaja! Anda boleh dapatkan semua info promosi Watsons yang paling Terkini! Paling TERBARU & TERKINI!