fbpx

Kalau nak cari produk-produk drug store pergi mana?! Mestilah WATSONS! Sebab Watsons adalah store menjual produk penjagaan kulit dan penjagaan kecantikan terbesar di Asia! Produk kecantikan, produk kesihatan, kosmetik di bawah satu bumbung! Memang senang nak dapatkan produk yang dicari.

Watsons menawarkan pelbagai diskaun hebat! Boleh dikata kan setiap hujung minggu Watons akan menyediakan Promosi istimewa seperti diskaun separuh harga, promosi beli 1 PERCUMA 1 dan sebagainya!  Produk terpilih akan diberi potongan harga yang banyak! Untuk hari special pasti akan ada promosi yang lebih hebat disediakan! Shopping keperluan anda pada waktu yang tepat supaya penjimatan berganda!   Jom tengok Promosi TERKINI Watsons!

Watsons Hujung Minggu! Diskaun sehingga 50%! Beli 1 Percuma 1!

This Promo expires at 3:01pm on Monday October 7th, 2019

Tunjuk Kad Watsons!! Nikmati Promosi B1F1 di Outlet Terpilih!

This Promo expires at 10:45am on Tuesday October 1st, 2019

Watsons Mask Diskaun 50%!

This Promo expires at 7:44pm on Monday September 2nd, 2019

Watsons: 2 Shower Cream Good Virtues Co. Hanya RM12.50!

This Promo expires at 3:44pm on Monday August 26th, 2019

Watsons Hujung Minggu! Belian ke 2 Diskaun 60%!

This Promo expires at 5:55pm on Monday August 19th, 2019

Tunjuk Kad Watsons Untuk Nikmati Pelbagai Diskaun Hebat!

This Promo expires at 1:02pm on Monday December 14th, 2020

Watsons Lebih 600 Produk Promosi Beli 1 PERCUMA 1!

This Promo expires at 3:06pm on Monday September 9th, 2019

Watsons Diskaun sehingga 50%!

This Promo expires at 11:30am on Wednesday July 31st, 2019

Ada tak minggu ni promosi yang anda mahukan?! Produk kosmetik?! Kesihatan?! Tidak mengapa, jangan risau, banyak lagi promosi yang akan di lancarkan oleh Watsons! Setiap masa mesti dapatkan update terkini ! ada je promosi terus grab OK!

Para pelanggan juga di galakkan untuk jadi Watsons Members, kumpul point dengan setiap belian, dapatkan potongan harga istimewa!  Kadang –kadang ada promosi special untuk members sahaja! Watsons Special promo!

Selain tu dengan keahlian Watsons, ada banyak ganjaran yang boleh di nikmati seperti diskaun tiket masuk untuk tempat-tampat yang terpilih, diskaun untuk hidangan makanan! Promosi seperti ini akan ada pada setiap bulan sepanjang bulan tersebut! Hanya perlu tunjukkan kad Watsons sahaja! Sangat Mudah!

Nak dapatkan update TERKINI Watsons?! Hanya dalam satu page sahaja! Anda boleh dapatkan semua info promosi Watsons yang paling Terkini! Paling TERBARU & TERKINI!