fbpx

Kalau nak cari produk-produk drug store pergi mana?! Mestilah WATSONS! Sebab Watsons adalah store menjual produk penjagaan kulit dan penjagaan kecantikan terbesar di Asia! Produk kecantikan, produk kesihatan, kosmetik di bawah satu bumbung! Memang senang nak dapatkan produk yang dicari.

Watsons menawarkan pelbagai diskaun hebat! Boleh dikata kan setiap hujung minggu Watons akan menyediakan Promosi istimewa seperti diskaun separuh harga, promosi beli 1 PERCUMA 1 dan sebagainya!  Produk terpilih akan diberi potongan harga yang banyak! Untuk hari special pasti akan ada promosi yang lebih hebat disediakan! Shopping keperluan anda pada waktu yang tepat supaya penjimatan berganda!   Jom tengok Promosi TERKINI Watsons!

Diskaun istimewa syampu Ryo! Semua di Watsons sahaja!

This Promo expires at 4:30pm on Friday July 24th, 2020

Watsons 7.7 Jualan Online! Diskaun sehingga 50% + Rebat tunai sehingga RM207!

This Promo expires at 4:44pm on Tuesday July 7th, 2020

Watsons Tawarkan Produk Kesihatan Beli 1 Percuma 1!

This Promo expires at 11:58am on Monday August 3rd, 2020

Watsons Produk Makeup Beli 1 Percuma 1!

This Promo expires at 2:40pm on Monday August 3rd, 2020

Dapat Rebat Tunai RM5 Dengan Menggunakan Boost Di Watsons!

This Promo expires at 3:32pm on Monday July 27th, 2020

Watsons Beli 1 PERCUMA 1 untuk produk penjagaan diri!

This Promo expires at 5:27pm on Monday August 3rd, 2020

Promosi Hujung Minggu Watsons! Diskaun sehingga 40% untuk Skincare!

This Promo expires at 11:11am on Monday June 22nd, 2020

Produk Penjagaan Diri Diskaun sehingga 50%!

This Promo expires at 11:16am on Monday June 15th, 2020

Watsons Melancarkan Diskaun Produk Kosmetik Lagi! Diskaun sehingga 50%!

This Promo expires at 5:08pm on Monday June 8th, 2020

Produk Penjagaan Rambut Watsons Promosi Hebat Beli 1 Percuma 1!

This Promo expires at 2:25pm on Monday June 8th, 2020

Ada tak minggu ni promosi yang anda mahukan?! Produk kosmetik?! Kesihatan?! Tidak mengapa, jangan risau, banyak lagi promosi yang akan di lancarkan oleh Watsons! Setiap masa mesti dapatkan update terkini ! ada je promosi terus grab OK!

Para pelanggan juga di galakkan untuk jadi Watsons Members, kumpul point dengan setiap belian, dapatkan potongan harga istimewa!  Kadang –kadang ada promosi special untuk members sahaja! Watsons Special promo!

Selain tu dengan keahlian Watsons, ada banyak ganjaran yang boleh di nikmati seperti diskaun tiket masuk untuk tempat-tampat yang terpilih, diskaun untuk hidangan makanan! Promosi seperti ini akan ada pada setiap bulan sepanjang bulan tersebut! Hanya perlu tunjukkan kad Watsons sahaja! Sangat Mudah!

Nak dapatkan update TERKINI Watsons?! Hanya dalam satu page sahaja! Anda boleh dapatkan semua info promosi Watsons yang paling Terkini! Paling TERBARU & TERKINI!