fbpx

Kalau nak cari produk-produk drug store pergi mana?! Mestilah WATSONS! Sebab Watsons adalah store menjual produk penjagaan kulit dan penjagaan kecantikan terbesar di Asia! Produk kecantikan, produk kesihatan, kosmetik di bawah satu bumbung! Memang senang nak dapatkan produk yang dicari.

Watsons menawarkan pelbagai diskaun hebat! Boleh dikata kan setiap hujung minggu Watons akan menyediakan Promosi istimewa seperti diskaun separuh harga, promosi beli 1 PERCUMA 1 dan sebagainya!  Produk terpilih akan diberi potongan harga yang banyak! Untuk hari special pasti akan ada promosi yang lebih hebat disediakan! Shopping keperluan anda pada waktu yang tepat supaya penjimatan berganda!   Jom tengok Promosi TERKINI Watsons!

Watsons Promosi Kaw Kaw Diskaun Sehingga 50%!

This Promo expires at 9:39am on Monday August 31st, 2020

Beli Huggies di Watsons Lebih Jimat! Diskaun sehingga 40%!

This Promo expires at 12:09pm on Tuesday August 25th, 2020

Watsons Semua Kosmetik Diskaun 50%!

This Promo expires at 11:18am on Sunday August 16th, 2020

Hadalabo Brand Day! Diskaun Sehingga 50%!

This Promo expires at 11:59pm on Thursday August 13th, 2020

Watsons Promosi 8.8! Guna Diskaun Kod untuk Lebih Diskaun!

This Promo expires at 11:29pm on Sunday August 9th, 2020

Watsons 8.8! Diskaun sehingga 80% untuk Pelbagai Produk!

This Promo expires at 11:06am on Sunday August 9th, 2020

Watsons Tawaran Hebat Sempena Hari Raya Haji Lipstik Diskaun 50%!

This Promo expires at 12:12pm on Sunday August 2nd, 2020

Watsons Produk Personal Care Promosi Beli 1 Percuma 1 !

This Promo expires at 9:17am on Monday July 27th, 2020

Hanya beli produk Sunsilk Natural di Watsons Dapat PERCUMA Cawan Unicorn yang sangat comel!

This Promo expires at 2:29pm on Friday July 31st, 2020

Diskaun istimewa syampu Ryo! Semua di Watsons sahaja!

This Promo expires at 4:30pm on Friday July 24th, 2020

Ada tak minggu ni promosi yang anda mahukan?! Produk kosmetik?! Kesihatan?! Tidak mengapa, jangan risau, banyak lagi promosi yang akan di lancarkan oleh Watsons! Setiap masa mesti dapatkan update terkini ! ada je promosi terus grab OK!

Para pelanggan juga di galakkan untuk jadi Watsons Members, kumpul point dengan setiap belian, dapatkan potongan harga istimewa!  Kadang –kadang ada promosi special untuk members sahaja! Watsons Special promo!

Selain tu dengan keahlian Watsons, ada banyak ganjaran yang boleh di nikmati seperti diskaun tiket masuk untuk tempat-tampat yang terpilih, diskaun untuk hidangan makanan! Promosi seperti ini akan ada pada setiap bulan sepanjang bulan tersebut! Hanya perlu tunjukkan kad Watsons sahaja! Sangat Mudah!

Nak dapatkan update TERKINI Watsons?! Hanya dalam satu page sahaja! Anda boleh dapatkan semua info promosi Watsons yang paling Terkini! Paling TERBARU & TERKINI!