fbpx

Antara banyak-banyak makanan segera kalau sebut burger paling best yang terlintas kat fikiran mesti McDonald’s kan! Kalau nak tahu McDonald’s adalah makanan segera yang bertaraf antarabangsa berasal dari Chicago, Amerika Syarikat.  Jadi sebagai restoran makanan segera yang terbesar, pelanggan boleh nikmati hidangan lazat dengan promosi setiap hari, sepanjang masa! Nikmati hidangan lazat seperti: Burgers, Mcd Breakfast, Mcdonald’s™ Happy Meal, Ayam Goreng McD™, McD Icecream & Drinks, Bubur Ayam McD™, McD French Fries, Spicy Chicken McDeluxe™, Chicken McNuggets®, McCafé®Selain tu McDonald’s juga akan melancarkan promosi setiap hari, McDonald’s juga akan menawarkan promosi dari semasa ke semasa! Di sini kami bawakan semua promosi hebat McDonald’s untuk anda nikmati:

McDonald ’s Promosi Terbaru! PERCUMA Spicy McNugget!

This Promo expires at 11:01am on Saturday February 29th, 2020

Iced Latte McCafe McDonald’s RM1.99 Kembali Lagi!

This Promo expires at 10:33am on Sunday February 23rd, 2020

Promosi Pelbagai Set McDonald’s! Diskaun sehingga 50%!

This Promo expires at 10:10am on Wednesday February 12th, 2020

Happy Meal Free Gift Terbaru PERCUMA Hasbro Gaming Toys!

This Promo expires at 6:07pm on Tuesday September 29th, 2020

McDonald’s Soft & Fluffy Mornings! Nikmati Hidangan Sarapan Egg Sandwich Hanya Dari RM5.50!

This Promo expires at 9:30am on Saturday February 15th, 2020

Promosi McCafe Separuh Harga 2020 Hari Rabu!

This Promo expires at 11:00pm on Wednesday January 22nd, 2020

McDonald’s Promosi Tahun Baru Iced Latte Hanya RM1.99!

This Promo expires at 12:16pm on Thursday January 16th, 2020

McDonald’s Happy Meal PERCUMA Hello Kitty Toys & BeyBlade!

This Promo expires at 9:49am on Wednesday January 29th, 2020

McDonald’s Crazy Hour Promosi Istimewa 2 Hari!

This Promo expires at 5:46pm on Wednesday January 1st, 2020

McDonald’s Happy Meal Pokemon Toys Terbaru!

This Promo expires at 12:42pm on Sunday January 5th, 2020

Ada tak jumpa Tiket harga yang anda mahukan? Kalau belum tunggu lagi Air Asia FREE SEAT! Selalunya akan ada 4 kali promosi dalam setahun! Tak perlu bayar tambang, penumpang hanya perlu bayar untuk Airport Tax dan etc. Selalunya FREE Seat ni akan dilancarkan pada bulan Februari(kadang-kadang Mar), Mei, Ogos dan November!

Promosi FREE Seat ni adalah waktu paling tepat untuk beli tiket sebab harga paling rendah tapi travel period promosi ni selalunya untuk beberapa bulan seterusnya atau untuk tahun hadapan! Jika anda nak dapatkan tiket untuk tarikh yang sangat dekat, boleh tengok promosi Air Asia yg paling terkini sebab selalunya Air Asia memang akan ada promosi untuk semua penerbangan.

Selain tu, peringatan penting, kalau anda bercandang nak beli bagasi tambahan tu mesti tambah ketika tempahan tiket sebab harga nya lebih murah! Kalau beli masa kat airport harga memang sangat MAHAL!

Nak dapatkan FREE SEAT?! Sentiasa cek AirAsia page dan Website! Nak lebih mudah?! Ikuti Website Jimat Kaki! Dalam satu page akan di kumpulkan semua promosi HEBAT Air Asia!