fbpx

Antara banyak-banyak makanan segera kalau sebut burger paling best yang terlintas kat fikiran mesti McDonald’s kan! Kalau nak tahu McDonald’s adalah makanan segera yang bertaraf antarabangsa berasal dari Chicago, Amerika Syarikat.  Jadi sebagai restoran makanan segera yang terbesar, pelanggan boleh nikmati hidangan lazat dengan promosi setiap hari, sepanjang masa! Nikmati hidangan lazat seperti: Burgers, Mcd Breakfast, Mcdonald’s™ Happy Meal, Ayam Goreng McD™, McD Icecream & Drinks, Bubur Ayam McD™, McD French Fries, Spicy Chicken McDeluxe™, Chicken McNuggets®, McCafé®Selain tu McDonald’s juga akan melancarkan promosi setiap hari, McDonald’s juga akan menawarkan promosi dari semasa ke semasa! Di sini kami bawakan semua promosi hebat McDonald’s untuk anda nikmati:

McDonald’s Happy Meal Toys Terbaru! Transformers & My Little Pony!

This Promo expires at 10:25am on Friday November 8th, 2019

McCafe Hari Kopi Sedunia! Iced Latte Hanya RM1.99 sahaja!

This Promo expires at 10:53am on Wednesday October 2nd, 2019

McDonald’s Mengadakan Kempen derma Darah! Dapat Rewards Dari McDonald’s!

This Promo expires at 4:35pm on Saturday October 12th, 2019

Dah Try Menu Baru Mcdonald’s?! Tebus Guna App ada Diskaun!

This Promo expires at 12:33pm on Wednesday October 30th, 2019

McDelivery Crazy Deals Datang Lagi! Diskaun sehingga 60%!

This Promo expires at 10:45am on Sunday October 6th, 2019

McDonald’s Happy Meal Super Mario Toys!

This Promo expires at 5:54pm on Thursday September 19th, 2019

Cabaran Ayam Goreng McDonald’s 3 Pedas ! Menang Setahun Ayam Goreng!

This Promo expires at 12:24pm on Monday August 19th, 2019

HAPPY MEAL: FREE Rilakuma Toys!

This Promo expires at 12:31pm on Thursday August 22nd, 2019

Ayam Goreng Extra Spicy McDonald’s Hanya Dari RM13.99!

This Promo expires at 1:10pm on Friday August 14th, 2020

Main Game McD: Catching Nonando Berpeluang Menang Hadiah Hebat!

This Promo expires at 10:06am on Wednesday July 24th, 2019

Ada tak jumpa Tiket harga yang anda mahukan? Kalau belum tunggu lagi Air Asia FREE SEAT! Selalunya akan ada 4 kali promosi dalam setahun! Tak perlu bayar tambang, penumpang hanya perlu bayar untuk Airport Tax dan etc. Selalunya FREE Seat ni akan dilancarkan pada bulan Februari(kadang-kadang Mar), Mei, Ogos dan November!

Promosi FREE Seat ni adalah waktu paling tepat untuk beli tiket sebab harga paling rendah tapi travel period promosi ni selalunya untuk beberapa bulan seterusnya atau untuk tahun hadapan! Jika anda nak dapatkan tiket untuk tarikh yang sangat dekat, boleh tengok promosi Air Asia yg paling terkini sebab selalunya Air Asia memang akan ada promosi untuk semua penerbangan.

Selain tu, peringatan penting, kalau anda bercandang nak beli bagasi tambahan tu mesti tambah ketika tempahan tiket sebab harga nya lebih murah! Kalau beli masa kat airport harga memang sangat MAHAL!

Nak dapatkan FREE SEAT?! Sentiasa cek AirAsia page dan Website! Nak lebih mudah?! Ikuti Website Jimat Kaki! Dalam satu page akan di kumpulkan semua promosi HEBAT Air Asia!