fbpx

Starbucks aroma coffee yang cukup memukau! Jika anda peminat coffee pastinya Starbucks juga menjadi pilihan! Starbucks adalah adalah rangkaian kedai kopi antarabangsa! Mempunyai 16,120 buah kedai di 49 buah negara! Pelbagai pilihan, pelbagai jenis minuman yang sangat lazat! Penggemar Starbucks pasti akan menikmati setiap sedutan yang di minum!

Bukan itu sahaja, Starbucks juga setiasa menawarkan tawaran yang cukup lumayan untuk pelanggan setia mereka! Selalunya Promosi Starbucks pasti mendapat sambutan yang cukup HEBAT! Starbucks akan sediakan sesuatu yang istimewa dan itulah waktu yang tepat untuk nikmati secawan minuman Starbucks! Nak Nikmati promosi Starbucks?

Promosi akan diadakan pada hari-hari istimewa seperti Ulang Tahun Starbucks dan pada hari-hari bersejarah! Starbucks juga akan mengadakan promosi untuk hari Terpilih dan Happy Hour seperti Starbucks MONDAY AWESOME dan FRIDAY HAPPY HOUR!  Promosi seperti ini hanya pada jangka masa yang sangat singkat! Jadi Penggemar Starbucks mesti cepat-cepat nikmati promosi ni! Jom lihat promosi Starbucks TERKINI!

Setiap Khamis Grande sized Frappuccino Hanya RM5!

This Promo expires at 2:08pm on Thursday October 31st, 2019

Starbucks X Maybank! Promosi Setiap Selasa Diskaun RM5 Dengan Maybank Kad!

This Promo expires at 11:32am on Tuesday December 31st, 2019

Cepat Waktu Terhad Ni Starbucks Promosi Hebat Sempena Hari Kopi Sedunia!

This Promo expires at 9:29am on Wednesday October 2nd, 2019

Starbucks Promosi Frappuccino apa2 Size Ke2 RM1!

This Promo expires at 2:39pm on Saturday August 24th, 2019

Starbucks Setiap Selasa Minuman Tertentu ke2 Diskaun 50%!

This Promo expires at 3:51pm on Tuesday August 27th, 2019

Starbucks Happy Hour Beli 1 PERCUMA 1!

This Promo expires at 3:14pm on Saturday August 10th, 2019

Hari ini sahaja! Starbucks Tall-sized Latte Hanya RM5.50!

This Promo expires at 10:00am on Tuesday August 6th, 2019

Starbucks Frappuccino ke2 RM1!

This Promo expires at 8:06am on Saturday July 27th, 2019

Selain minuman dan hidangan makanan seperti kek dan roti, Starbucks juga menjual barangan mereka sendiri seperti Starbucks Tumbler, cup dan sebagainya. Setiap barangan mempunyai peminat nya yang tersendiri! Ada diantara pelanggan yang memang akan mengumpul dan membuat koleksi setiap barangan! Tidak terlepas juga untuk kad Starbucks, Starbucks akan keluarkan kad mengikut musim! Pastinya dengan design yang sangat cantik! Menjadi Ahli Starbucks Pastinya akan ada promosi istimewa khas untuk anda!

Starbucks juga telah lancarkan Starbucks Apps untuk kemudahan pelanggan membuat bayaran dan menikmati pelbagai promosi! Lebih JIMAT dengan Starbucks Apps!

Jadi peminat tegar Starbucks nantikan setiap promosi Starbucks di page ini! Nikmati secawan Starbucks dengan harga yang lebih istimewa!  Sentiasa bersama dengan Jimat kaki untuk dapatkan promosi yang paling Terkini! Semua promosi Starbucks dalam satu page sahaja!