fbpx

Starbucks aroma coffee yang cukup memukau! Jika anda peminat coffee pastinya Starbucks juga menjadi pilihan! Starbucks adalah adalah rangkaian kedai kopi antarabangsa! Mempunyai 16,120 buah kedai di 49 buah negara! Pelbagai pilihan, pelbagai jenis minuman yang sangat lazat! Penggemar Starbucks pasti akan menikmati setiap sedutan yang di minum!

Bukan itu sahaja, Starbucks juga setiasa menawarkan tawaran yang cukup lumayan untuk pelanggan setia mereka! Selalunya Promosi Starbucks pasti mendapat sambutan yang cukup HEBAT! Starbucks akan sediakan sesuatu yang istimewa dan itulah waktu yang tepat untuk nikmati secawan minuman Starbucks! Nak Nikmati promosi Starbucks?

Promosi akan diadakan pada hari-hari istimewa seperti Ulang Tahun Starbucks dan pada hari-hari bersejarah! Starbucks juga akan mengadakan promosi untuk hari Terpilih dan Happy Hour seperti Starbucks MONDAY AWESOME dan FRIDAY HAPPY HOUR!  Promosi seperti ini hanya pada jangka masa yang sangat singkat! Jadi Penggemar Starbucks mesti cepat-cepat nikmati promosi ni! Jom lihat promosi Starbucks TERKINI!

Starbucks Malaysia Menawarkan Beli 1 PERCUMA 1 Takeaway!

This Promo expires at 9:30am on Wednesday April 1st, 2020

Promosi Baru Starbucks Diskaun 20%! Topup & Dapatkan Rebat RM5!

This Promo expires at 11:59am on Tuesday March 31st, 2020

Starbucks Promosi Istimewa 29 Hari Bulan! Minuman ke2 Hanya RM2.90 sahaja!

This Promo expires at 3:55pm on Sunday March 1st, 2020

Tawaran Starbucks Hari Istimewa! Dua minuman hanya RM28!

This Promo expires at 5:32pm on Saturday February 15th, 2020

Starbucks Malaysia Promosi CNY! Minuman Grande Ke2 Hanya RM10.80!

This Promo expires at 10:00pm on Sunday February 2nd, 2020

Dengan TnG Starbucks 3 Minuman Terpilih Hanya RM10 sahaja!

This Promo expires at 11:00pm on Saturday February 29th, 2020

Miliki Starbucks Backpack Boleh Lipat Dengan Jumlah Belian Tertentu!

/* custom css */ .td_uid_22_5e84620614fc4_rand { min-height: 0; } 💚 Tebus backpack boleh lipat ni dengan belian minimum RM100  dalam satu resit Hehehe~~ Jom keluar ramai2 minumn starbucks! Jangan lupa bayar sekali tau!! jQuery(window).load(function () { jQuery('body').find('#td_uid_9_5e8462061ff94 .td-element-style').each(function (index, element) { jQuery(element).css('opacity', 1); return; }); }); jQuery(window).ready(function () { // We need timeout because the [...]

Starbucks Pembukaan 300 cawangan! Belian ke2 Frappuccino 30sen!

This Promo expires at 7:00pm on Sunday December 1st, 2019

Setiap Khamis Grande sized Frappuccino Hanya RM5!

This Promo expires at 2:08pm on Thursday October 31st, 2019

Starbucks X Maybank! Promosi Setiap Selasa Diskaun RM5 Dengan Maybank Kad!

This Promo expires at 11:32am on Tuesday December 31st, 2019

Selain minuman dan hidangan makanan seperti kek dan roti, Starbucks juga menjual barangan mereka sendiri seperti Starbucks Tumbler, cup dan sebagainya. Setiap barangan mempunyai peminat nya yang tersendiri! Ada diantara pelanggan yang memang akan mengumpul dan membuat koleksi setiap barangan! Tidak terlepas juga untuk kad Starbucks, Starbucks akan keluarkan kad mengikut musim! Pastinya dengan design yang sangat cantik! Menjadi Ahli Starbucks Pastinya akan ada promosi istimewa khas untuk anda!

Starbucks juga telah lancarkan Starbucks Apps untuk kemudahan pelanggan membuat bayaran dan menikmati pelbagai promosi! Lebih JIMAT dengan Starbucks Apps!

Jadi peminat tegar Starbucks nantikan setiap promosi Starbucks di page ini! Nikmati secawan Starbucks dengan harga yang lebih istimewa!  Sentiasa bersama dengan Jimat kaki untuk dapatkan promosi yang paling Terkini! Semua promosi Starbucks dalam satu page sahaja!