fbpx

Di Malaysia terdapat banyak pusat membeli belah, walau ke mana pun anda pergi pasti anda akan sentiasa jumpa dengan jenama jenama yang sama berulang-ulang kali. Padini adalah salah satu diantara kedai yang akan sentiasa ada dimana2! PADINI adalah store yang menjual pakaian yang sangat terkenal. Pelbagai jenis pakaian, lelaki, wanita, kanak-kanak. Kasut, beg dan aksesori seperti jam tangan, tali pinggan turut boleh didapat kan di PADINI! Kalau nak dapatkan pakaian yang berkualiti dengan harga yang berpatutan pasti ramai yang akan ke PADINI. Harga yang sangat berpatutan dan mengikut trend terkini. Banyak pilihan, banyak warna dan design. Nak tahu promosi terkini PADINI?! Jom cek bawah ni:

Bersedia untuk Shopping!! PADINI Deals Kembali Lagi!!

This Promo expires at 4:09pm on Thursday October 3rd, 2019

Padini official website Melancarkan Promosi Beli 1 Percuma 1!

This Promo expires at 2:36pm on Saturday October 26th, 2019

PADINI Merdeka Special! Rebat sehingga RM20!

This Promo expires at 10:17am on Monday September 2nd, 2019

Brands Outlet Promosi Pakaian Formal Hanya RM39.90!

This Promo expires at 11:26am on Sunday August 25th, 2019

Padini Promosi Online Eksklusif! Serendah RM9

This Promo expires at 1:26pm on Tuesday December 31st, 2019

Padini Clearance Sale!!!

This Promo expires at 12:09pm on Sunday March 31st, 2019

PADINI membekalkan pelbagai jenama termasuk jenama mereka sendiri Padini, Padini Authentics, PDI, Tizio, Vincci, Vincci Accessories, Seed, Brands Outlet, P&Co dan Miki Kids! Semua pakaian dari pelbagai peringkat umur boleh di dapatkan di sini.

Harga yang sangat berpatutan, bila dating promosi itulah waktu paling tepat untuk shopping! Diskaun kaw kaw! Berpusu-pusu orang datang untuk shopping di PADINI! Pada hari, hari istimewa seperti Hari Raya, Hari Raya Cina pasti Padini akan melancarkan promosi, kadang kala harga promosi minimum hanya serendah RM5 sahaja! Memang sangat berbaloi untuk shopping masa tu!

Nak shopping kat Padini tapi tak nak bergasak-gasak dengan orang ramai?!  Tapi masih nak dapatkan harga yang murah?! Kalau macam tu anda beli secara online di website PADINI

PADINI Website: (https://www.padini.com/)

Padini website selalunya aka nada promosi istimewa. Boleh cek di sini: (https://www.padini.com/deals.html ). Ada diantara promosi hanya ada secara online sahaja. Harga serendah RM9 sahaja.

Nak tahu lebih tentang promosi Padini. Hanya perlu kekal bersama laman web Jimat Kaki! Jimat Kaki akan update Promsi Terkini PADINI dari semaa ke semasa !