Alah min gurau sikit je hahaha. Apa? Adik/anak korang suka dinasour? Jarang la jumpa budak-budak tak suka dinasour kan! Kakak abang mak ayah budak pon boleh join sekali tengok dinasour ok!
Tempat ni nama Dinasour Park dekat je ni, kat Batu Caves tu ha. Boleh la korang feeling Jurassic Park. Bukan dinasour je, binatang lain pon ada tau! Rusa, tapir, burung dan banyak lagi! Dah puas tengok binatang, boleh main mainan pulak! Iyeee ada jugak. Sesuai sangat nak bawak anak-anak enjoy hari minggu!
Yang min tau start 18 Oktober haritu, taman ni bukak setiap hari dan untuk kanak-kanak bawah 90cm boleh masuk free jeeee潘
Jap min tempek location:
99 Wonderland Park, Jalan 9/3a, Pusat Bandar Utara, 68100 Batu Caves, Selangor 68100 Kuala Lumpur, Malaysia.
儭 012-551 3099
Jurassic Park ni bosss, sedak ork rapah dinasour orang?
Tarikh Promosi: Dari sekarang
Lokasi Promosi: 99 Wonderland Park
Baucer Free Shipping
Baucer Diskaun
Jom Jadi Top Fans! Pelbagai hadiah yang akan di beri untuk Fans Jimat Kaki

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here