Sape sini suka susu pisang Binggrae? 🍌 Min rasa Binggrae paling top la takat ni, susu pisang lain still tak boleh lawan πŸ˜† Asyik minum susu pisang je kan, korang pernah try aiskrim pisang? πŸ‘€
Baucar diskaun CU Mart ni ha
Ada aiskrim pisang tau! 🍦🍌 CU Mart baru je launch semalam, min pon nyinggah la nak try lepas balik kerja~ Sedapppp! πŸ˜ŒπŸ˜‹ Nak request campur aiskrim vanilla + pisang pon boleh! Go bestie gi try aiskrim dia, sesuai untuk dessert ringan 🫢
Tarikh Promosi: Dari sekarang
Lokasi Promosi: CU Mart

【Baucer Free Shipping】
Lazada: https://go.savingkaki.com/Laz-FreeShippingVoucher-JK
Shopee: https://go.savingkaki.com/ShopeeFreeShippingVoucher-JK

【Baucer Diskaun】
Lazada: https://go.savingkaki.com/LazadaVouchers-JK
Shopee: https://go.savingkaki.com/Shopee-CashbackVoucher-JK

πŸ“£ Website:https://www.savingkaki.com/bm/
πŸ’ŸInstagram:www.instagram.com/savingkaki
⭐Lazada Feed:https://go.savingkaki.com/LazFeed-JK
⭐Telegram: https://t.me/jimat_kaki

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here