Dah lama tak manjakan diri? πŸ₯°πŸ˜‡ Haritu min cari πŸ‘€ produk viral kat Shopee, pastu ada jumpa BEAUTYSTALL πŸ’„, kedai produk kecantikan dan penjagaan diri ni, semua produk ada! πŸ˜πŸ’― Memang trusted lah sebab dari Shopee Mall (Ada 15 hari pulangan – 100% Authentic tau!) βœ…βœ…βœ…
βœ… W.Dressroom Dress & Living Season 2 Clear Perfume 70ml (Sebanyak 38.8K botol dah terjual!!)
βœ… Terdapat 19 jenis wangian dan boleh digunakan untuk pelbagai fabrik seperti cadar, pakaian dll!
βœ… Harga sebotol: RM15.90 | Beli 2 Botol untuk RM29.90 sahaja!
Β 

Yang memang laku keras ➑️ W.Dressroom Dress & Living Season 2 Clear Perfume tu 🀩, dah 38.8K botol dah terjual‼️ Laku teruk πŸ”₯ ni geng, mesti ramai suka! πŸ’– Skincare macam EUNYUL Natural Moisture Mask Pack πŸ› pon famous gak ni, 25.4K orang dah beli! Kalau tak bagus takkan orang beli kan? Haa! 🀩🀩🀩

βœ… IT’S CLEAN 3 In 1 Laundry Capsule 25pods/1box (Sebanyak 4.6K kotak dah terjual!!)
βœ… Capsul untuk basuhan pakaian, wangi dan jimat!
βœ… Harga sekotak: RM24.90 | 3 Kotak untuk RM65 sahaja!
Β 
βœ… Aurora D. Smart Sonic Electric Toothbrush (Sebanyak 2.6K dah terjual!!)
βœ… Berus gigi elektrik dengan teknologi terkini sehingga 40,000 Sonic Vibration Per Minit!
βœ… Harga sekotak: RM24.90 | 3 Kotak untuk RM65 sahaja!
Β 
Kalau beli mask pack & perfume dah RM40 tu! 🧐 Harga bundle dah murah + diskaun memang korang tak patut lepaskan sale ni! πŸ›’πŸ›’πŸ›’
βœ… EUNYUL Natural Moisture Mask Pack (Sebanyak 25.4k set dah terjual!!)
βœ… Wajah sentiasa lembab dan berseri dengan topeng muka Natural Moisture Mask!
βœ… Harga biasa: RM2.50/pcs | 10pcs untuk RM15 je?!
Β 
Review dari pelanggan πŸ‘₯ pon memang memuaskan βœ…, kita yang nak beli pon confirm terhasut haha! πŸ€£πŸ˜‚ Weh jimat sangat tu. Kalau korang daftar jadi ahli boleh dapat points & pelbagai free gift. Amboi, double triple jimat, sure ke taknak haha! 😍😝πŸ₯³
βœ… AXIS-Y Dark Spot Correcting Glow Serum 50ml (Sebanyak 14.1K dah terjual!!)
βœ… Bantu menyingkirkan parut dan noda hitam!
βœ… Harga biasa: RM85 | Harga promo RM65 sahaja!
Β 
βœ… Best Farm Premium Pearl Coix Collagen (Sebanyak 2.4k dah terjual!!)
βœ… Bantu mengekalkan hidrasi kulit dan mampu mengecilkan pori!
βœ… Harga biasa: RM95.00 | Harga promo RM85 je?!
Β 
Harga pon affordable, tak sakit poket tu! 🀭 Produk dia banyak viral & laris tau! πŸ•ΊπŸ•ΊMemang barang hot lah! πŸ”₯ Korang nak hadiahkan dekat kawan atau family pon sesuai ni 🎁 Mesti dorang suka ni kalau dapat perfume, haircare, skincare! Nak beli kat diri sendiri memang boleh sangat lah hehe πŸ₯°πŸ˜‡
βœ… EVAS Char Char Argan Oil Hair Care Series (Sebanyak 16.7K dah terjual!!)
βœ… Produk penjagaan rambut berasaskan Minyak Argan!
βœ… Harga sebotol: RM45.00 | Beli 2 untuk RM85 sahaja!
Β 
Banyak lagi produk lain macam Cocodor Diffuser, Collagen dll! Nak tengok produk apa ada boleh cikidaut gambar kat bawah ni tau! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
βœ… Cocod’or Flower Diffuser 200ml (Sebanyak 3.3K dah terjual!!)
βœ… Haruman wangi dan segar untuk rumah dan ruang luas!
βœ… Harga biasa: RM69 | Harga promo RM44.90 sahaja!
Β 
Bukan tu je, min dah kawtim dengan seller πŸ˜†πŸ˜‰ mintak kod diskaun eksklusif πŸ’―untuk korang je tau! 😜 Yohoo! Jadi Fans jimat kaki boleh dapat potongan harga eksklusif sehingga 15% kot! Min belian RM40! 😍πŸ”₯
Jangan lupa isikan code ini masa bayar! πŸ’―γ€ BEAUJIMAT γ€‘πŸ’―
Tarikh Promosi: 25 Disember 2021 – 1 Januari 2022
Β 
πŸ“£ Website:https://www.savingkaki.com/bm/
⭐Telegram: https://t.me/jimat_kaki
Β 
Jom Jadi Top Fans! Pelbagai hadiah yang akan di beri untuk Fans Jimat Kaki

This Promo expires at 12:58am on Saturday January 1st, 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here