Nak cari skincare 🧴 yang betul ngam dengan kulit wajah πŸ‘© memang susah, kena banyak try and error kan! βŒβœ”οΈ Deoproce Korea Lap Therapy Facial Sheet ni memang best seller lah πŸ˜πŸ’― promo 2box RM15 je‼️ Memang baloi nak beli sekarang! πŸ”₯ Skincare jenama ni semua berasaskan Aloe Vera, Bamboo dan Snail! πŸŽ‹πŸŒ Yang ni antara bahan natural dan terboek! πŸ‘πŸ‘πŸ‘

βœ… DEOPROCE MAGIC WHITE CREAM POMEGRANATE
Harga biasa: RM69.90
Harga promosi: RM20

🧑 Shopee: https://go.savingkaki.com/Shopee-DEOPROCE-FOUNDATION-MAGIC-WHITE-CREAM-POMEGRANATE-JK

πŸ’™ Lazada: https://go.savingkaki.com/Laz-DEOPROCE-FOUNDATION-MAGIC-WHITE-CREAM-POMEGRANATE-JK

Dapat free Bamboo Gel lagi! 🀩🀩

Kalau korang nak try skincare baru boleh grab skincare Deoproce Korea ✨ promosi sehingga 20% tau sampai 10 Februari ni! 😍🀩 Takdelah kena berebut hehe! Harga pon murah serendah RM10 je tau! πŸ›’πŸ›’πŸ›’

βœ…Β DEOPROCE ALOE VERA OASIS DAY CREAM
Harga biasa: RM79.90
Harga promosi: RM35
🧑 Shopee: https://go.savingkaki.com/Shopee-DEOPROCE-ALOE-VERA-OASIS-DAY-CREAM-JK
πŸ’™Β Lazada:Β https://go.savingkaki.com/Laz-DEOPROCE-ALOE-VERA-OASIS-DAY-CREAM-JK

Dapat free 1 kotak facial sheet!

βœ… DEOPROCE LAP THERAPY 2IN1 MASK PACK (AMPOULE+MASK)
Harga biasa: RM44.50
Harga promosi: 1box RM10, 2box RM15 je!

🧑 Shopee: https://go.savingkaki.com/Shopee-DEOPROCE-KOREA-LAP-THERAPY-JK
πŸ’™ Lazada: https://go.savingkaki.com/Laz-DEOPROCE-KOREA-LAP-THERAPY-JK

βœ… DEOPROCE CLEANSING FOAM SNAIL
✨ Harga promosi: RM25 je‼️ (Harga biasa: RM36.00)
Nak beli satu 1️⃣ produk pon boleh, dapat FREE Gift lagi tau! 🎁 Seronok weh! πŸ’ƒπŸ’ƒ
Β 

βœ… DEOPROCE COLOR COMBO CREAM (#23) SAND BEIGE
Harga biasa: RM97.90
Harga promosi: RM30

🧑 Shopee: https://go.savingkaki.com/Shopee-DEOPROCE-COLOR-COMBO-CREAM-JK
πŸ’™ Lazada: https://go.savingkaki.com/Laz-DEOPROCE-COLOR-COMBO-CREAM-JK

Dapat free Bamboo Gel lagi!

Produk Deoproce Korea memang banyak review bagus! βœ…βœ…βœ… Tak caya baca lah dulu tau before beli! πŸ˜„
Min bagi sneak peek sikit promosi ni πŸ”₯ baloi takat mana kat bawah ok! Jangan lupa tengok! ⬇️⬇️

This Promo expires at 12:00am on Thursday February 10th, 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here