Dah nak raya ni tiber rasa nak tukar tilam baru lah pulak. Tilam lama ni dah mendap dah, tidur pon tak lena!😣 Pastu ingat nak beli tilam untuk bilik tetamu sekali, senang orang datang beraya boleh la rehat solat dalam bilik πŸ•ŒπŸ’€ Tapi nak beli banyak sekaligus mestilah mahal kan.. Ada tak promosi tilam best sekarang ni❓❓❓
.
Eh ada la takkan takde!πŸ˜‰ Ni ha promosi Raya Dunlopillo hebat punya! Beli tilam Queen atau King akan dapat FREE tilam single & 2 bantal! 😱🀩 Weh syok lah macam ni boleh jimat banyak!πŸ’―πŸ’₯ Promo boleh dapatkan online dan offline di gudang Dunlopillo πŸ‘Œ
.
🏠 Dunlopillo Sleep Gallery: https://maps.app.goo.gl/hdNkCyWTyfWRqn5RA
Promosi tilam Dunlopillo kali ni serendah RM2,499 sahaja!
.
🎁 FREE 2x Bantal Sleep Well + 1x ORT Generasi 5 inci Single Foam Mattress
πŸ”₯ Orthorest Aqua-Shield Queen/King serendah RM2,499

❀️ https://go.savingkaki.com/Dunlopillo-OrthorestAquaShield-JK 

πŸ”₯ Orthorest BioKinetics Queen/King serendah RM2,499

πŸ”₯ Orthorest TencelZZZ Queen/King serendah RM2,499
.
πŸ”₯ Orthorest Amira Queen/King serendah RM2,999
🎁 FREE 2x Bantal Serene Latex + 1x ORT Generasi 3.0 8 inci Single Foam Mattress
πŸ”₯ CoolSilk 2.0 Nano-G Viscotex Queen/King serendah RM5,599
.
πŸ”₯ CoolSilk 2.0 Nano-G Dr.Back Care Queen/King serendah RM5,699
πŸ”₯ CoolSilk 2.0 Nano-G Royale Hotel Queen/King serendah RM5,799
.
πŸ”₯ CoolSilk 2.0 Nano-G Talasilver Collection Queen/King serendah RM5,999
Kalau tanya pendapat min tilam mana yang paling berbaloi memang min suggestkan Dunlopillo CoolSilk 2.0!✨πŸ₯³ Diperbuat daripada material coolsilk berkualiti premium! Ni kalau baring rasa macam tidur kat hotel mewah dia punya selesa tu~😴🌫️ Plus anti hama & habuk tau!πŸ‘
.
Semua ni boleh grab kat Shopee & Lazada jugak πŸ›Œ πŸ™Œ
.
Cun kan promosi Raya Dunlopillo kali ni?😏 Beli 1 tilam PERCUMA 1 tilam single dan 2 bantal lagi weh!πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Korang jangan tunggu lama, masa ni la nak β€œrefresh” katil dengan tilam baru empuk dan ultra selesa~ Promosi sampai 30 April ni je tau!πŸ“†πŸ“Œ
________
🏠 Dunlopillo Sleep Gallery: https://maps.app.goo.gl/pR64GxTpVhJfqYZi8
πŸ“Œ Alamat: 5, Jalan Asam Jawa 16/15, Seksyen 16, 40200 Shah Alam, Selangor
πŸ“† Tarikh promosi: 10 Mac – 30 April 2024
Β 
πŸ“£ Website:https://www.savingkaki.com/bm/
⭐ Telegram: https://t.me/jimat_kaki

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here