Hujung minggu mesti settle terus gosok baju untuk seminggu, senang nak pakai ambik je nanti. Tapi pinggang memang lenguh lah berdiri lama💢 Macam ni nak kena pau husband iron baru lah, dapat iron steam kan best🤗 Sambil duduk pon boleh iron! Kejap je dah hilang kedut, plus baju dah tak senang terbakar!👏✨

Nak iron baru? Ni min ada deals boek punya! 😉👉 11.11 nanti Electrova Handheld Garment & Fabric Steamer diskaun hingga 70% jadi RM109.90 je❗😱 Bukan tu sahaja, banyak lagi barangan elektrik Electrova yang sale 11.11!

.
🔌 Electrova 11.11:
Electrova Handheld Garment & Fabric Steamer hanya RM109.90 | Harga asal: RM299
👉 Panas ultra-pantas selama 30 saat
👉 3 aksesori klip untuk semua jenis kain (kapas, bulu, mewah, sutera)
👉 Reka bentuk anti tumpahan 360˚
Electrova Portable 2 in 1 Dehumidifier & Air Purifier hanya RM269.90 | Harga asal: RM499
💜 Lazada: https://go.savingkaki.com/Laz-11ElectrovaAirPurifier-JK
🧡 Shopee: https://shope.ee/40FgAlNNNQ
👉 Penyahlembapan kuat: Dwi semikonduktor
👉 Pembersihan ion negatif dengan Karbon Aktif Honeycomb
👉 Hilangkan kelembapan & aliran udara 360˚
Electrova Vaclife Series Fabric & Upholstery Cleaner iClean2 hanya RM459.00 | Harga asal: RM1,299
👉 Menanggalkan kotoran dan kotoran degil dari fabrik halus dengan berkesan
👉 Kuasa sedutan kuat 15kPa
👉 Bantu menjaga fabrik yang lembut dan mengeringkan dengan lebih cepat
🔥 Tawaran Bonus: FREE Fabric Solution 500ml bernilai RM49.90!🎁
Murah banyak sangat ni harga semua barangan elektrik Electrova pada 11.11 ni❗❗ Kalau terlepas memang susah dah nak dapat promosi macam ni tau 🤭 Dah lah promosi SEHARI je, so guys set reminder terus takut terlupa nanti!
________
🔌 Electrova 11.11:
📆 Tarikh promosi: 11 November 2023
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here