AirAsia melancarkan Pas Tanpa Had! Penerbangan tanpa had ke Australia, Jepun, Korea Selatan, China dan India dalam satu tahun!

Hanya RM499 diperlukan! RM499! RM499!

Klik Cepat untuk Beli> AirAsia Unlimited Pass

Tetapi sila ambil perhatian bahawa hanya Ahli Big AirAsia boleh menggunakannya! Dan! Tiket untuk penerbangan yang ditebus dengan Pas Tanpa Had tidak termasuk fee lain seperti Cukai Lapangan Terbang, bagasi dan makanan!

Pass AirAsia Unlimited

βœ… RM499 Pass Unlimited untuk perjalanan semua laluan AirAsiaX (termasuk Taiwan, Jepun, Korea, China, Australia, India, dll)
βœ… Semua penerbangan mesti dipesan 14 hari sebelum berlepas
βœ… Masa penggunaan yang berkesan: 1 tahun (02 Mar 2020 – 02 Mac 2021)
βœ… Sesuai untuk penerbangan AirAsia X (D7) atau AirAsia X Thailand (XJ)
Termasuk penerbangan bulat
βœ… Tersedia untuk penerbangan terpilih (dilabel ‘AirAsia Unlimited Pass’)
βœ… Mungkin tidak tersedia semasa musim padat
βœ… Cukai lapangan terbang mesti dibayar

Banyak pesanan?! Mesti tertanya-tanya berbaloi ke kalau beli!

RM499 hanya tambang asas tiket sahaja, penumpang perlu membayar Cukai Lapangan Terbang tambahan. Sekiranya anda membeli makanan tambahan bagasi / kapal terbang, anda juga perlu membayar secara berasingan!

Bagi tiket sehala atau tiket return, jawapannya adalah ya! Dengan kata lain, anda boleh menebus tiket sehala atau return! Walau bagaimanapun, ia tidak termasuk penerbangan Fly-Thru (domestik ke antarabangsa)!

Dan perkara yang paling penting ialah! Terhad RM499 hanya boleh ditebus pada tarikh yang ditentukan. Penebusan mungkin tidak mendapat tiket semasa musim sibuk (seperti hujung minggu, cuti umum, cuti sekolah, dll.)!

Selagi anda boleh menerima semua di atas, maka Pas Tanpa Had boleh dibeli! Lagipun, hanya perlu RM499 ditambah beberapa cukai untuk pergi ke luar negara tanpa had masa!

Nak beli jom cepat!

Tarikh Promosi: Dari sekarang sehingga 7 Mac 2020
Lokasi Promosi: AirAsia Website
Maklumat Lanjut: Klik Disini

This Promo expires at 3:03pm on Saturday March 7th, 2020