Weyh ngam lah ni, yang mana2 stay area Sunway Pyramid nak cari kasut sukan baru boleh g sini hujung minggu niπŸƒπŸƒ! Sports Direct bagi promosi special sempena pembukaan cawangan baru kat Sunway Pyramid!

Offer Kasut sukan pelbagai jenama Adidas, Asics, Under Armour,dll dan banyak promosi barang2 sukan! Boleh dapat FREE baucar RM50 tauπŸ€©πŸ”–! Ada offer sehari je, ada yang 2 hari dan ada yang sampai 3 hari! Korang boleh tengok kat gambar! πŸ“·

Tapi ni antara promosi sehari 22 Jan 2022: βœ…
πŸ”– PERCUMA Baucar RM50 untuk 100 pelanggan pertama!
πŸ‘Ÿ Kasut Adidas Supernova/Alphatorsion hanya RM99 Je! Harga asal RM450 tau!

Korang pon boleh join aktiviti lain untuk menang hadiah dari 21 Jan – 6 Feb!πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

πŸ”₯ Beli produk Puma RM188, main vending machine, boleh menang Apple watch, Garmin watch, JBL earbud dll!
πŸ”₯ Beli Produk Under Armour, New Balance, Asics boleh dapat percuma hadiah backpack/botol air/ sling bag
πŸ”₯ Spin & Win: Belanja RM150 berpeluang menang hadiah!

ha guys yang nak cari offer kasut sukan korang wajib pergi cari Sports Direct minggu ni! 4 hari ni je tau banyak offer!

【 Kasut Sukan Adidas Boleh Dapat RM99?! Eh Murah!! Sports Direct Special Offer Ni! 】
Tarikh Promosi: 21 – 23 Jan 2022 (10am – 8pm)
Lokasi Promosi: Sports Direct Lot G & UG.PT.10 The Link, Sunway Pyramid (Sebelah Sunway Pyramid Hotel)

This Promo expires at 3:19pm on Sunday January 23rd, 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here