Sekarang dah 2021! Maksudnya umur pun dah meningkat! 20 jadi 21, 25 jadi 26! dan seterusnya!

Jadi masanya untuk lebih menjaga kecantikan dan keremajaan! Awal-awal lagi lebih baik!

Jadi cepat, mulakan dengan produk terbaru Perfect Renew Youth series dari jenama Laneige! Bahan-bahan terbaru untuk keremajaan dan membantu menghalang dari penuaan!

Dari sekarang beli melalui Laneige Lazada kedai rasmi dengan diskaun hebat! Boleh dapat hadiah!
🎁 Jenama terbaru Perfect Renew Youth series trial pack + Free Shipping (belian RM90)
🎁 Pek Percubaan bernilai RM74 (belian RM188)
🎁 Terhad Sampul duit raya (untuk 300 order pertama)

Jom cepat buat pesanan!

Meti nak tahu kan siri Perfect Renew Youth ini, bukan?

Siri Perfect Renew Youth yang baru ni menggunakan pati Glyco-Miracle yang diekstrak dari akar bunga halia liar, yang dapat merangsang pertumbuhan kolagen pada kulit, memperbaiki kerosakan kecil pada kulit, dan memperbaiki 5 penuaan utama! Kulit akan menjdai halus, tegang, cerah, lembab dan anjal! Perfect Renew Youth juga menggabungkan Superberry Complex, di mana kesan antioksidan dari berry dan ekstrak acerola adalah 4 kali lebih kuat daripada vitamin C biasa!

Selepas percubaan awal, hanya memerlukan 7 hari untuk memudarkan garis-garis halus, mencerahkan kulit kusam, dan mengembalikan keanjalan pada kulit!

Perfect Renew Youth Regenerator 40ml – RM265

Formula yang ditingkatkan generasi keempat menambah teknologi Glyco-Miracle eksklusif, dan kaya dengan kompleks beri, dapat melembapkan dan menyimpan air, dan memulihkan kulit menjadi segar dan lembut!

Perfect Renew Youth Skin Refiner 120ml – RM165

The moisturizing skin lotion boleh memberikan kelembapan dengan segera kepada kulit apabila sapukan di kulit wajah, buat kulit lebih lembut dan can instantly deeply moisturize the skin when used on the face, creating a smooth and anjal! Mudah untuk menyerap

Perfect Renew Youth Emulsion 100ml – RM175

Ringan dan mudah untuk menyerap anti-ageing moisturizing lotion, cepat meresap jauh kedalam kulit untuk berikan kelembapan kepada kulit! Boleh juga melindungi kulit dari penuaan dan buat kulit lebih berseri!

Perfect Youth Regenerating Eye Cream 20ml – RM215

Cream mata ni mempunyai effect anti-wrinkle dan anti-aging!Mengurangkan garis2 halus dan memberikan kelembapan di kawasan mata!

Perfect Renew Youth Regenerating Cream 50ml – RM260

Krim anti-penuaan yang bekesan untuk menyingkirkan tanda2 penuaan!

Cepat dan dapatkan produk siri Laneige Perfect Renew Youth yang anda mahukan sementara ada hadiah sekarang!

Selagi anda membeli rangkaian produk ini melalui Lazada, dan berkongsi perasaan anda selepas menggunakan Lazada’s Review sebelum 31 Januari, anda berpeluang memenangi kupon Laneige bernilai sehingga RM1,000!

Tarikh Promosi: Mulai sekarang
Lokasi promosi: Lazada Laneige

* gambar hanya rujukan
* tertakluk kepada terma & syarat

This Promo expires at 4:01pm on Sunday January 31st, 2021