Harini punya lapar tak sempat nak breakfast, pagi2 min dah belek Foodpanda, Shopeefood semua tu Tengah scroll phone ternampak menu baru lah geng! Memang terliur habis lah, kalau dapat ni sekarang kenyang ooo

Min nampak KFC bawak keluar menu baru Juicy Whole Chicken! Ayam sekor terus, peh lagi syok dapat sekor! Selalu thigh & drumstick pon tak kenyang. Kena topup nasi lagi~ Kalau gini memang min bedal sorang lah hehehhe

Tepung ayam goreng macam kat KFC!
https://go.savingkaki.com/Shopee-KFCWholeChicken-JK

Jom cuba Juicy Whole Chicken ni!
* Tempah sehari sebelum
* Hanya terdapat di outlet KFC terpilih di setiap negeri
Ayuh serbu KFC try ayam baru ni, dah try bagitau min sedap ke tak ok!
________

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here