Produk Laneige mana je tak viral~ πŸ”₯ Kulit memang toink toink korang pakai Laneige ni! 🀩 Paling viral Laneige Water Sleeping Pack , Lip Sleeping Pack ni lah. Min dengar ada Lip Sleeping Pack baru, haa kalau korang nak tau boleh gi cikidaut online πŸ›’πŸ› 25 Mei ni boleh grab sebab ada promosi istimewa tau! πŸ’―β—οΈ
πŸ–€ Shopee Laneige Official Store: https://go.savingkaki.com/Shopee-Laneige-Super-Brand-Day-JK
Banyak promo menarik ni! Rugi tak grab 25 Mei ni 🀩🀩🀩
πŸ’– Beli 1 Percuma 1 (Set RM260 harga diskaun serendah RM130 je!)
πŸ’– Set kecantikan Laneige jimat sehingga 50%!
πŸ’– Diskaun 20% off takde had belian dari 12am-2am
πŸ’– Pelancaran produk limited edition
πŸ’– FREE Gift pukul 12am-2am untuk 200 order terawal (Dapat 8 hadiah bernilai RM238 + Eksklusif Bath Bomb dari Wunderbath min belanja RM200)
πŸ’– Belanja & Menang (Belanja RM150 dan berpeluang memenangi hadiah bernilai RM6,000 (30 pemenang akan dipilih secara rawak)
Nak tau produk Laneige mana yang best seller?Β πŸ€”πŸ€”
Kalau ada kulit kusam & masalah jeragat min suggest Radian C Cream! Diuji secara klinikal untuk mengurangkan bintik micro gelap dalam masa 3 hari untuk kulit wajah cerah merona. πŸ™Œ Yang ni ada promo Beli 1 Percuma 1 tau!
Β 
βœ… Radian C Cream Beli 1 Percuma 1 – RM130 (Harga biasa : RM260)
Water Sleeping Pack pon ada B1F1 diskaun tau! Ada majlis penting & nak kulit glowing dalam masa yang singkat tapi kurang tidur? Jangan risau, pakai pack ni malam sebelum tidur untuk merawat kulit stress. Bangun nanti, kulit jadi halus mulus dan lembut macam kulit baby walaupun kurang tidur ✨✨
Β 
βœ… Water Sleeping Pack Beli 1 Percuma 1 – RM135 (Harga biasa : RM270)
Kulit rasa kering & sensitif lepas pakai topeng muka lama? 😷 Cica Sleeping Pack ni boleh rawat kulit kering dan sensitif dengan efek regenerasi 😍 Pakai sebelum tidur untuk kulit lembap and gebu! Sesiapa yang nak cuba dedua Laneige best seller sleeping mask ni.. boleh beli set Water Sleeping Mask + Cica Sleeping Pack! πŸ‘πŸ‘
βœ… Water + Cica Sleeping Pack Beli 1 Percuma 1 – RM135 (Harga biasa : RM270)
βœ…Β Laneige Water Bank Blue Hyaluronic Cream Dry Set
πŸ‘‰:Β https://go.savingkaki.com/Shopee-Laneige-Water-Bank-Blue-Hyaluronic-Cream-Dry-Set-JK
βœ…Β LANEIGE Lip Sleeping Mask Berry
πŸ‘‰:Β https://go.savingkaki.com/Shopee-LANEIGE-Lip-Sleeping-Pack-Berry-JK
βœ…Β Laneige Neo Cushion Matte Set
πŸ‘‰:Β https://go.savingkaki.com/Shopee-Laneige-Neo-Cushion-Matte-Set-JK
Nak jimat boleh kongsi bayar dengan kawan! 😁😌 Dia ambik sikit, kita ambik sikit~ Takdelah banyak sangat belanja tapi still boleh try produk Laneige! Best weh macam-macam promo ada rugi tak grab 25 Mei ni! πŸ’―πŸ’―
πŸ“… Tarikh Promosi: 25 Mei 2022
πŸ“£ Website:https://www.savingkaki.com/bm/
⭐Telegram: https://t.me/jimat_kaki

This Promo expires at 12:00am on Wednesday May 25th, 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here