Dulu time kecik selalu tengok kartun Looney Tunes ni kat TV😚! Tak sangka Tweety dah berusia 80 tahun dah🥳! Betul-betul menemani zaman kanak-kanak kita sejak dulu❗️❗️

Untuk meraikan ulang tahun ke-80 penerbitan Tweety🎉, 8 jenama terkenal akan bersama-sama melancarkan barangan siri Looney Tunes, menampilkan Tweety 😍! Beli mana-mana barangan Looney Tunes daripada jenama terpilih dan anda juga berpeluang memenangi [email protected] Tweety 1000%🧸! Menangi hadiah bernilai RM15,000 termasuk baucar makanan Baskin Robbins 🍦🍦! Terdapat 5 hadiah & 50 hadiah saguhati!

💛Beli barangan Looney Tunes dan dapatkan [email protected]: https://forms.gle/tzEEh1AQriw9LEQD6 

💡 8 jenama yang akan melancarkan barangan siri Looney Tunes

✅Carlo Rino (beg, aksesori, kasut) – https://www.carlorino.net/my/ 
✅Padini (pakaian) – https://www.padini.com/ 
✅Cheetah (pakaian) – https://www.cheetah.com.my/ 
✅Common Sense (pakaian) –  https://commonsense-store.com/ 
✅Objet (Barang Rumah) – https://www.facebook.com/objethome 
✅Galeri Voir (SODA) (Pakaian) – https://www.voirgallery.com/ 
✅Aurora Italia (bar emas) – https://www.auroraitalia.net/ 
✅Baskin Robbins (aiskrim) – https://www.baskinrobbins.com.my/ 

Wah! Banyak pilihan barangan Tweety ni, dari pakaian sampai makanan! Semua orang nak ambil bahagian! Tetapi macam mana untuk join❓ Langkah dia senang je, boleh tengok kat bawah👇! Tarikh penyertaan mulai sekarang sehingga 6 Disember tau 😉!

✅ Web rasmi Looney Tunes: https://www.looneytunes.com/tweety80/ 

Peminat Tweety jangan ketinggalan 👊! ! Mahal kot Tweety [email protected] ni 😅! Tetapi sekarang anda mempunyai peluang untuk menang FREE je!
__________

💛Beli barangan Looney Tunes dan dapatkan [email protected]: https://forms.gle/tzEEh1AQriw9LEQD6 
🗓 Tarikh Promosi: Dari sekarang – 6 Disember 2022

📣 Website:https://www.savingkaki.com/bm/ 
💟 Instagram:https://www.instagram.com/savingkaki 
⭐ Lazada Feed:https://go.savingkaki.com/LazFeed-JK 
⭐ Telegram: https://t.me/jimat_kaki

This Promo expires at 12:00am on Tuesday December 6th, 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here