Rasa baru lagi iPhone 13 keluar, lah keluar pulak iPhone 14! 😌 Lawa-lawa pulak tu warna. Camera pon cun πŸ”₯ Menggugat keimanan betul. Tapi rasanya baloi kot nak tukar phone, phone lama ni dah lagging dah. Macam tau-tau je tuan dia nak ganti haha 🀣🀣 Tapi kalau format ni elok sangat lagi phone, body pon takde calar. Trade in kat kedai dapat berapa je la.. hm kat mana baloi nak trade in eh? πŸ€”
Nak beli phone baru boleh usha sini
Boleh trade in kat Machines geng! Harga pon okay ✨ Bukan iPhone je boleh trade in tau! iPad, Macbook, Apple Watch, phone Samsung, Android semua boleh maaa~ Nak tau rate trade in phone korang tengok bawah πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
_______
Tarikh Promosi: Dari sekarangΒ 
Lokasi Promosi: Outlet Machines

【Baucer Free Shipping】
Lazada: https://go.savingkaki.com/Laz-FreeShippingVoucher-JK
Shopee: https://go.savingkaki.com/ShopeeFreeShippingVoucher-JK

【Baucer Diskaun】
Lazada: https://go.savingkaki.com/LazadaVouchers-JK
Shopee: https://go.savingkaki.com/Shopee-CashbackVoucher-JK

πŸ“£ Website:https://www.savingkaki.com/bm/
πŸ’ŸInstagram:www.instagram.com/savingkaki
⭐Lazada Feed:https://go.savingkaki.com/LazFeed-JK
⭐Telegram: https://t.me/jimat_kaki

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here