Tengah syok tengok kdrama, anak tertumpahkan nasi pulak. Nasib mak dia tak jadi singa, tapi renyah jugak la nak bersihkan ni πŸ™ƒπŸ’¦ mop pon kena bilas 2-3 kali baru bersih tak melekit 😌 

Min pon paling tak suka kena mop lantai! Penat!🀧 Tapi lepas jumpa satu mop ajaib ni terus rajin dah πŸ˜…πŸ€© Vacuum + mop 2 dalam 1 tau! πŸ€™βœ¨ Maggi, cornflakes tumpah sedut je guys, takyah perah mop dah! Lagi, hanya tekan 1 butang terus self-cleaning! Memang senang sangat nak bersihkan pape~ 😱😱😱

πŸ”₯ MMX Aero Max Vacuum Cleaner Floor Washer hanya RM738Β 
πŸ‘‰ https://go.savingkaki.com/Shopee-MMXAeroMax-JK

Tengah murah pulak tu! Dari RM1,400.00 jadi RM838 jeβ€Ό Tambah pulak diskaun RM100 OFF kalau guna πŸ‘‰ Kod Spesial Jimat Kaki: #MMXMJK100Β 

Selain dari fungsi 2 dalam 1 yang ajaib tu, vacuum + mop memang best! Pilihan ramai suri rumah la senang cerita~Β 

πŸ’₯ Ada 2 Mod, boleh set nak sedut secara kering atau basah!Β 
πŸ’₯ Tangki air bersih (600 ml) & kotor (550 ml) berasingan, tak risau air kotor bercampur!
πŸ’₯ Hanya tekan butang self-cleaning & self cleaning hanya ambik masa selama 2 minit!
πŸ’₯ Takde wayar boleh bersihkan di mana sahaja~Β 
πŸ’₯ Pengecasan 5 jam je dah full, bateri boleh tahan lama sehingga 30min!
πŸ’₯ Waranti 2 tahun & disahkan SIRIM!

Cik kak, auntie boleh dah try tunjuk kat cik abang dulu. Nak bodek kena bagi hint, nanti 2 & 10 Oktober ni suruh cik abang belanja! πŸ˜†πŸ’Έ Nanti dia jugak yang kena tolong bini mop lantai 🀭 Promosi 2 hari je tau, terlepas ni memang dapat harga lama balik la~ πŸ˜ŒπŸ’¨
__________

πŸ“Œ Promosi MMX: https://go.savingkaki.com/Shopee-MMXAeroMax-JK
Β πŸ—“ Tarikh Promosi: 2 – 10 Oktober 2022
πŸ‘‰ Facebook: https://www.facebook.com/MMX.MalaysiaΒ 

 Website:https://www.savingkaki.com/bm/ 
Instagram:https://www.instagram.com/savingkaki 
Lazada Feed:https://go.savingkaki.com/LazFeed-JK 
Telegram: https://t.me/jimat_kakiΒ 

This Promo expires at 12:00am on Monday October 10th, 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here