Sekarang Pergi Shopping Tak Bawa Cash Pun Takpa! Guna Maybank QRPay Je! Maybank QRPay baru sahaja dilancarkan! Anda berpeluang menang instant cashback bernilai RM50 dengan Min Pembelian RM10!

Casey: Alamak!! Malasnya nak pergi mesin atm keluarkan duit! Kalau takde duit macam mana nak shopping?!

Oscar: Tak payah pergi keluarkan duit lah! Sekarang teknologi dah makin canggih, Casey! Takde wang tunai pun takpa tau! Ni saya perkenalkan cara pembayaran lebih efektif, berbaloi dan menguntungkan! Maybank QRPay!

Maybank QRPay ni bukan sahaja boleh digunakan oleh pemegang akaun Maybank, yang takde akaun Maybank pun boleh guna Maybank QRPay ni dan berpeluang untuk menang! Mereka hanya perlu daftar melalui MAE e-wallet.

Tahu tak dengan menggunakan Maybank QRPay ni, kita boleh dapatkan semula Cashback! Hanya dengan belanja min RM10 sahaja, anda berpeluang menang Instant Cashback sehingga RM50! Semua jumlah cashback bernilai RM1,500,000 untuk dimenangi! Lebih daripada 5000 kedai yang terima transkasi melalui QRPay seperti KFC, Nando’s, Tealive, Watsons, Eco Shop, Llaollao dan banyak lagi!

Nak tahu macam mana nak join?! Sini Oscar tunjukkan:

Proses transaksi akan berlaku secara langsung (“real-time”). Pembayaran akan ditolak dari akaun pelanggan dan dihantar ke akaun peniaga secara langsung!

Casey: WOW! Makin senang lah nak shopping lepas ni! Saya suka! Saya nak pergi try lah lepas ni!

Oscar: Ye Casey, make suke Maybank App dah siap sedia dalam smartphone tau. Guys korang kena guna QRPay ni!! Nanti cuba OK! Semuanya jadi mudah, cepat dan senang!

Tarikh Promosi: Dari sekarang sehingga 31 Disember 2019
Maklumat Lanjut: Klik Disini

This Promo expires at 9:11am on Tuesday December 31st, 2019