Lagi seminggu je nak cuti CNY wuhuuu~ 🥳 Dah book hotel ke nak gi cuti nanti dengan family, kawan-kawan? 😍😌 Mesti ada nak beli outfit baju gi jalan kannn 👗Takpun beli beg baru ke..👛 Haa kalau nak parcel korang sampai sebelum CNY ni baik pos sekarang tau! 📨📨
Kat bawah ni tarikh pengeposan paaaaling last dari setiap syarikat kurier tau‼️ Take note ye korang~ 🤓 Nanti kang ada yang tak sempat pakai shawl baru gi jalan Cameron Highland 😅🤭
Tarikh Promosi: Dari sekarang
Lokasi Promosi: J&T, DHL, City Link, Poslaju, Ninjavan dll
 
【Baucer Free Shipping】
 
【Baucer Diskaun】
 
📣 Website:https://www.savingkaki.com/bm/
⭐Telegram: https://t.me/jimat_kaki

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here