Alamak! Time-time dekat nak raya lah dia naik jerawat😰😰! Macam mana ni⁉Macam Mana ni?! Pagi raya min nak nampak berseri-seri! Kene cari jalan ni~~~

Ha! Macam boleh cuba buat facial je ni! Oxygen facial! Rawatan untuk kulit berjerawat dan menjadikan kulit tampak berseri, lembap dan lebih tenang selepas rawatanπŸ₯°πŸ₯°!
✨ Merangsang fungsi penyembuhan kulit secara semulajadi
✨ Anti radang
✨ Merangsang pengeluaran kolegen
✨ Antibakteria
✨ Mengaktifkan cell kulit

Tapi risau tak sesuai dengan muka?! Jangan risau~~ C’est Mimosa Beauty akan bagi Percuma analisis kulit sebelum putuskan jenis oxygen facial mana yang sesuai untuk korang!πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

Rawatan Muka Oxygen hanya RM99 (harga asal RM308) Dapat PERCUMA 30 min urutan badan bahagian atas!

Rawatan termasuk:
βœ… Double Cleans
βœ… Face & Neck Scrub
βœ… Steam for soften blackhead
βœ… Extraction
βœ… Oxygen Injection/Oxygen Mask
βœ… Face Massage
βœ… Machine for Lymphatic drainage
βœ… Apply Mask
βœ… Scalp Massage

Rawatan ni nak makan masa yang lama pun! Lebih kurang 2 jam je! So jom set appointment dengan C’est Mimosa Beauty! Nak buat time raya pun boleh tau!

Maklumat Lanjut:
πŸ“† Tarikh Promosi: Dari sekarang sehingga 30 Jun 2021
πŸ“ Lokasi Promosi: Lot No.S-45, 2nd Floor, EkoCheras Mall (Depan Mr.DIY)
Contact. No: 011-53530088

Lihat lebih banyak promo Jimatkaki Website (https://www.savingkaki.com/bm/) Instagram: Savingkaki
Lazada Feed:https://go.savingkaki.com/LazFeed-JK

Gambar hanyalah sekadar rujukan
Tertakluk kepada terma & syarat

This Promo expires at 2:27pm on Wednesday June 30th, 2021