Siapa kat sini suka tengok Running Man?!!!

Kalau Casey ni memang Realiti program yg memang Casey suka!!

Best giler!! 👍👍👍

Kalau ada yg minat Running Man macam Casey ni, mesti tau kan Pirate Game ni!!

Ala mainan yg kene cucuk pakai pisau dia, kat lubang tu, lepas tu siapa buat kepala lanun tu terbang dia kalah!!!

Ni ha 👇👇👇

Tengok mereka main memang fun mainan ni!!👏👏👏

Dah ada kat rumah?! Kalau takde boleh cari kat Eco!!

Pirate Game Hanya RM2.10 sahaja !!!

Ni dia iklan nya!!!🤗🤗🤗

Lagi satu permainan zaman kanak2 yg selalu kita main!!!

Jutaria!! Best Wow~~ Permainan cepat kaya !! Hahah~

Nak raya ni kan, boleh beli dua2 permainan ni!! Boring2 boleh main~~ seronoknya kumpul ramai2 semua sedara mara!! Boleh rapatkan silaturrahim!! Gitu😍😍

Jom2 RM2.10 je ni setiap satu!! Kita cari kat Eco ada tak!!

Tarikh Promosi: Dari sekarang sehingga 
Lokasi Promosi: Eco 
Maklumat Lanjut: Klik Disini