Tengah semangat nak masak nasi ayam duk blender air lada ni, tetiba tak berpusing pulak blender ni 😰 Memang tak berasap dapur harini. Bagitau kat husband dia cakap jangan risau nanti kita cari kat Senheng~😆🛒🛍️
.
Rupanya ada promosi gempak kat pembukaan Grand Senheng Tanah Merah‼️ Hanya tambah RM9.90 je untuk xtra waranti 1 tahun!💥 Barangan elektrik serendah RM111 sahaja 😍😍😍
.
🏡 SENHENG Grand Senheng Tanah Merah
📍 https://maps.app.goo.gl/B76NV5VBG5H8Dka27

Banyak barangan elektrik murah ni nanti!🤩💯
🔥 PENSONIC Pembakar Roti hanya RM111 (Harga asal: RM113)
🔥 FABER Periuk Elektrik Serbaguna hanya RM126 (Harga asal: RM169)
🔥 TEFAL Seterika Wap hanya RM299 (Harga asal: RM499)
🔥 SHARP Ketuhar Gelombang Roti hanya RM349 (Harga asal: RM509)
🔥 DELIGHTO Kuali Panggang hanya RM399 (Harga asal: RM599)

Antara promosi yang tak boleh dilepaskan 😱
✅ Tambahan RM9.90 untuk menikmati Waranti Tambahan 1 Tahun* (pengguna baharu)
✅ Pulangan Tunai S-Coin sehingga 50%* untuk produk eksklusif
✅ Pulangan Tunai S-Coin sehingga 50%* untuk item eksklusif (terhad 20 unit setiap model)

Bukan tu sahaja! Ada tawaran istimewa PERCUMA waranti tambahan 1 tahun 🔖 untuk Ahli PlusOne (pengguna sedia ada)! Untuk bayaran pulak boleh guna kaedah pembayaran ni 👇
.
💰 Bayaran Mudah AEON Credit serendah RM48* sebulan
💰 Pembayaran Mudah AEON Credit sehingga 60 bulan* (tidak termasuk telefon pintar)
💰 4. 0% Pelan Pembayaran Mudah
💰 Pelan Pembayaran Mudah 0% sehingga 60 bulan* (terpakai untuk pilihan
bank)

Eh tadi tu yang blender rosak tu boleh bawak trade in tau!💯 Nanti boleh dapatkan sehingga RM200* selepas pembelian hanya di Grand Senheng Tanah Merah 💴✨ Haaa jangan lupa pergi nanti shopping barangan elektrik keperluan korang~!😁
________

🏡 SENHENG Grand Senheng Tanah Merah: https://maps.app.goo.gl/B76NV5VBG5H8Dka27

📆 Tarikh promosi: 9 – 12 Mei 2024

📣 Website:https://www.savingkaki.com/bm/
💟 Instagram:https://www.instagram.com/savingkaki
⭐ Telegram: https://t.me/jimat_ka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here