Semalam heboh air baru Starbucks ni ha, dah la cantik warna pink! 💗🥤 Nampak sedap kan Strawberry Açai ni, refreshing je kalau minum! Korang dah try ke? 👀
Promo Starbucks banyak lagi sini
Min pon baru nak try harini, orang cakap rasa dia masam manis! 😋 Kalau campur coconut milk tu pon sedap, milky gitu. Nah menu kalau nak order lunch nanti ✨
🍓 Strawberry Açaí with Lemonade
🍓 Pink Drink with Strawberry Açaí
_________
Tarikh Promosi: Dari sekarang 
Lokasi Promosi: Starbucks

【Baucer Free Shipping】
Lazada: https://go.savingkaki.com/Laz-FreeShippingVoucher-JK
Shopee: https://go.savingkaki.com/ShopeeFreeShippingVoucher-JK

【Baucer Diskaun】
Lazada: https://go.savingkaki.com/LazadaVouchers-JK
Shopee: https://go.savingkaki.com/Shopee-CashbackVoucher-JK

📣 Website:https://www.savingkaki.com/bm/
💟Instagram:www.instagram.com/savingkaki
⭐Lazada Feed:https://go.savingkaki.com/LazFeed-JK
⭐Telegram: https://t.me/jimat_kaki

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here