Lapar burger lah tapi taknak daging burger 1 je. Tak kenyang! ๐Ÿคญ Kalau burger double, triple best woo~ Korang dah pernah try belum burger 3 lapis ayam Texas Chickenโ“ Nampak sedap eh, min rasa nak try lah
Ayam ni pon sedap, sedap peluk! ๐Ÿ˜†
Okeh, sedap rupanya! Pastu kan Hari Malaysia 16 September ni Texas nak bagi harga murah tau burger 3 lapis ayam ni! ๐Ÿ˜‹๐Ÿ” 1 Set + Coke Zero Sugar harga RM6.50 je weh ๐Ÿ’ฏ Kalau makan dinner ni pon dah kenyang! Apa lagi korang cuti hari jumaat ni serbu Texas Chicken! ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—
_______
Tarikh Promosi: 16 September 2022
Lokasi Promosi: Outlet Texas Chicken

ใ€Baucer Free Shippingใ€‘
Lazada: https://go.savingkaki.com/Laz-FreeShippingVoucher-JK
Shopee: https://go.savingkaki.com/ShopeeFreeShippingVoucher-JK

ใ€Baucer Diskaunใ€‘
Lazada: https://go.savingkaki.com/LazadaVouchers-JK
Shopee: https://go.savingkaki.com/Shopee-CashbackVoucher-JK

๐Ÿ“ฃ Website๏ผšhttps://www.savingkaki.com/bm/
๐Ÿ’ŸInstagram๏ผšwww.instagram.com/savingkaki
โญLazada Feed๏ผšhttps://go.savingkaki.com/LazFeed-JK
โญTelegram: https://t.me/jimat_kaki

This Promo expires at 12:00am on Friday September 16th, 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here