Asal nak balik kampung je kena topup kad Kena singgah Watsons takpun stesen minyak Renyah eh. Nak guna kad NFC tu susah sangat nak jumpa! Tu lagi senang boleh topup online!
Kad TnG NFC dari Official Store Touch n Go eWallet
Ni ada lah! Dari kedai official TnG lagi, memang diyakini Harga RM10 ni memang tak dapat kat luar! Semua nak ketuk harga. Tapi kena tunggu lama sikit lah pre-order. Kalau nak guna baik standy dulu, jangan kang esok nak guna harini baru nak cari Haruuuu
_______

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here