Dah 2024 ni mesti setiap rumah ada cordless vacuum kan, tapi tak semua ada wet dry vacuum 😏 Yang ni pon wajib ada korang sebab berfungsi 2 dalam 1 dengan mop sekali🙌💯! Paling mantap setakat ni min rasa mestilah 👉 Uwant D100 🎉

Ada dock pengecas ✅ pembersihan 180° ✅ pengeringan roller udara panas, sejam je dah kering dan bersih! ✅ dan banyak lagi🤩 Bukan tu je, ada promosi hebat diskaun sebanyak 💥RM1,300 + PERCUMA pengering rambut 😍💝
.
🏠 Uwant D100 Push-In Docking Wet Dry Vacuum
💖 https://s.shopee.com.my/VlEPxEp4a
.
🔥 Hanya RM1,699 (Harga asal: RM2,999) pada 13 – 15 Jun ni
🎁 PERCUMA Pengering rambut tambahan (bernilai RM599)

Kenapa min cakap Uwant D1000 ni paling berbaloi untuk dimiliki sekarang❓ Sebab teknologinya yang terkini dan paling cangih✨🥇! Dapat bantu menguruskan rumah hanya di hujung jari 🤩👇

🏆 Vacuum pertama dengan dock tolak masuk
🖤 Tidak perlu angkat, hanya tekan untuk bersihkan dan cas!
.
🏆 Boleh baringkan dan bersihkan lantai pada 180
🖤 Mudah membersihkan ruang bawah sofa/kabinet dan katil!

🏆 Air elektrolisis pembasmian kuman/berus roller pembersih + pengeringan udara panas 60°
🖤 Elakkan pertumbuhan kulat pada roller vacuum
.
🏆 Pembersihan tiga sudut
🖤 Pembersihan tepi 0mm di kiri, kanan dan depan. Semua bucu dan sudut akan dibersihkan!
.
🏆 Reka bentuk berus roller anti kusut
🖤 Tiada lagi masalah rambut tersekat di roller!

Min berani gerenti memang tak menyesal grab vacuum ni🙌🫡! Plus boleh dapat free gift dan juga berpeluang memenangi mesin pencuci fabrik pelbagai stain B100-S bernilai RM 1,299 🎁😎 Jangan lupa set reminder 13 – 15 Jun ni ok, lepasni harga dah kembali normal~😌
________

🏠 Uwant D100 Push-In Docking Wet Dry Vacuum
💖 https://s.shopee.com.my/VlEPxEp4a

📆 Tarikh promosi: 13 – 15 Jun 2024

📣 Website:https://www.savingkaki.com/bm/
💟 Instagram:https://www.instagram.com/savingkaki
⭐ Telegram: https://t.me/jimat_kaki

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here