Ayah mengadu sakit kaki pakai selipar sekarang ni, tapak keras πŸ˜• Rasa haritu dah beli yang elok, lama-lama jadi tak sedap pulak tapaknya πŸ˜ͺπŸ˜ͺ Korang tau ke selipar apa yang selesa, pakai pon rasa ringan je? 🀨
πŸ‘Ÿ Volkswagen Men’s Comfort Casual Slides Sandal VSHL1259 | Harga biasa: RM99.90, Harga promo: RM79.00
Min tahu! Ritu nampak review Sandal Volkswagen tu best weh, tapak kasut EVA lembut memang SUPER selesa πŸ€©πŸ‘. Mesti tak pernah dengar Volkswagen pon ada kasut kan, selama ni kenal kereta je! Haa kereta & kasut dia dedua mantop gais! Ramai repeat, rating boleh tahan 5.0! πŸ”₯ Korang boleh la usha plus start 4 – 10 April ni ada diskaun! Sehingga 20% OFF pastu ada lagi baucar potongan RM5 weh~ πŸ’― Jimat kaw-kaw grab masa ni! πŸ€™πŸ€™

πŸ‘Ÿ Volkswagen Men’s Lightweight Open Toe Sandal VSHO1264 | Harga biasa: RM99.90, Harga promo: RM79.00
πŸ”₯https://go.savingkaki.com/Shopee-Volkswagen-Men’s-Lightweight-Open-Toe-Sandal-VSHO1264-JK

πŸ‘Ÿ Volkswagen Men’s Ultralight Casual Toe Post Sandals VSHR1267 | Harga biasa: RM99.90, Harga promo: RM79.00
πŸ”₯https://go.savingkaki.com/Shopee-Volkswagen-Men’s-Ultralight-Casual-Toe-Post-Sandals-VSHR1267-JK Β 

Volkswagen Men’s Comfort Slides Sandal tu paling laku keras! πŸ₯ΆπŸ”₯ Warna pon lawo-lawo~ Ni kalau bagi kat ayah mesti suka sebab lembut je! πŸ₯° Ada nanti round kampung pakai selipar baru haha! Nak bagi hadiah boyfriend pon sesuai tau! 🎁
πŸ‘ŸVolkswagen Men’s Comfort Slides Sandal | Harga biasa: RM89.00, Harga promo: RM69.00
Dari RM89 korang kena bayar RM64 je, jimat RM25 weh! πŸ₯³ Banyak tu! RM25 tu boleh guna untuk benda lain, untung kan⁉️ Jimat pon dapat, bagi selipar baru kat ayah pon dapat! πŸ˜†πŸ˜ Korang boleh dah standby untuk sale 4 April ni, ghisauu tak sempat grab dah habis πŸ₯Ά Biasa la barang boek kot! πŸ‘€
πŸ“† Tarikh Promosi: 4 – 10 April 2022
Β 
πŸ“£ Website:https://www.savingkaki.com/bm/
πŸ’Ÿ Instagram:http://www.instagram.com/savingkaki
⭐Telegram: https://t.me/jimat_kaki

This Promo expires at 12:00am on Sunday April 10th, 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here