Dek kerana wabak COVID-19 ni, banyak filem industri yang terjejas! Seluruh dunia!

Untuk tujuan ini, Youtube dan Tribeca Enterprises bergabung dengan 20 penganjur festival filem di seluruh dunia,

Mengumumkan pameran filem dalam talian We One One: A Global Film Festival selama 10 hari!

20 penganjur festival yang mengambil bahagian termasuk

Festival Filem Animasi Antarabangsa Annecy, Festival Filem Antarabangsa Berlin, Festival Filem BFI London, Festival Filem Cannes, Festival Filem Antarabangsa Guadalajara, Festival Filem & Anugerah Antarabangsa Macao (IFFAM), Festival Filem Yerusalem, Festival Filem Mumbai (MAMI), Karlovy Vary International Film Festival, Festival Filem Locarno, Festival Filem Antarabangsa Marrakech, Festival Filem New York, Festival Filem Antarabangsa San Sebastian, Festival Filem Sarajevo, Festival Filem Sundance, Festival Filem Sydney, Festival Filem Antarabangsa Tokyo, Festival Filem Antarabangsa Toronto, Festival Filem Tribeca dan Filem Venice Pesta

Difahamkan, festival filem dalam talian yang hebat ini akan merangkumi filem dokumentari, muzik, komedi, wawancara dan bentuk kandungan lain! Tidak akan ada iklan semasa filem ini! Oleh itu, penonton dapat menonton filem dengan tenang!

Walau bagaimanapun, kandungan program yang lengkap belum diumumkan, dan jadual penuh akan diumumkan dalam beberapa minggu akan datang! Pada masa yang sama, penganjur juga mendorong penonton untuk menyumbang kepada Pertubuhan Kesihatan Sedunia selama masa tontonan, dan semua dana akan digunakan sebagai Tabung Bantuan Bencana Covid-19!

Festival filem dalam talian ini akan menyediakan 10 hari filem global secara percuma mulai 29 Mei! Adakah anda benar-benar mahu melihatnya? nantikan!

Tarikh: 29 Mei hingga 7 Jun
We are One: A Global Film Festival

* Gambar adalah untuk rujukan sahaja
* Tertakluk kepada terma & syarat

This Promo expires at 10:07am on Sunday June 7th, 2020