Semua orang suka phone baru tapi tu lah tengok balik bajet 🤐 takpelah lupakan, haha! 💸💸 Last-last beli phone biasa je, memori pon selalu full, tak puas hati pakai! 😌
Adoi kome.. Awat dok kabo ke min‼️ Min tau kat mana boleh dapat phone original secondhand serendah RM459 tau! 🔥🤩 Dan kedai CompAsia ni memang trusted, takyah risau! Bukan iPhone je ada, phone Samsung, Oppo, Huawei dll pon ada! 👍👍👍

📱 CompAsia: https://bit.ly/3FaqZ3q

Risau phone sampai je rosak? 🤔 Takdelah‼️ Sebelum pos, technician akan buat pemeriksaan kualiti 32 langkah! 🔧🧰 Dapat kat customer kualiti mantop! 👍😍 Takut beli secondhand pakai tak lama dah rosak? Takdelah‼️ Lepas je korang beli, auto dapat waranti sebulan weh~ 🥳 Kalau nak extend waranti dari 6 hingga 12 bulan pon boleh! Ada cas sikit lah, okay? 😉😉
Haa kalau dah terhasut sikit nak usha phone secondhand dari CompAsia ni 📱 memang ngam sebab Tahun Baru Cina ni ada promosi! Apa je yang diskaun min? 🤔🤔🤔
 
💖 Guna kod diskaun ➡️ANGPAO38⬅️ dapat potongan harga sampai RM38 tau!
💖 Beli telefon bimbit kedua melebihi RM1,500, dapat diskaun RM88 dengan kod diskaun ➡️ANGPAO88⬅️!
💖 FREE Angpau merah edisi terhad dari CompAsia lagi!
🤩 Ada ke kat sini selalu shopping online guna GrabPay/Ansuran 4 Bulan dengan PayLater? Haa berita baik untuk korang! 📣📣
📱 Pengguna baru dapat diskaun sehingga RM25!
💖 Guna je kod diskaun ➡️NEWGRABPAY⬅️ & ➡️NEWPAYLATER⬅️
📱 Pengguna lama dapat diskaun sehingga RM20!
💖 Masukkan kod diskaun ➡️30GRABPAYDEALS⬅️ & ➡️30PAYLATER⬅️
💖 Dapat free delivery lagi, laju pulak tu! Zap zapp dah dapat phone korang!
Banyak kan diskaun? Dapat beli phone original, pastu dapat murah pulak tu! 😍🤩Condition pon tip top lagi, jimat sangat dari beli phone original baru! 👍👍👍 Boleh dah kabo kat member, family ke sape-sape yang nak beli phone ajak beli sekali hihi! Gerenti trusted dan phone dapat pon memang cun lah~ 📱🔥🔥
Tarikh Promosi: 17 Januari hingga 6 Februari 2022
Lokasi Promosi: https://bit.ly/3FaqZ3q
 
📣 Website:https://www.savingkaki.com/bm/
⭐Telegram: https://t.me/jimat_kaki

This Promo expires at 12:00am on Sunday February 6th, 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here