Lama dah usha Genting Skyworlds ni.. πŸ‘€ terliur weh tengok macam-macam rides ada! 🀩🀩 Dengar kata ada ride Ice Age 🐿🌰 dengan Night of the Museum! 🏚 Weh seronok~ Selama ni tengok dalam movie je, pasni boleh rasa sendiri suasana dia macam mana! πŸ₯³πŸ˜ Mesti grafik semua pon cun! Yelah ni antara themepark 🎑 terbesar kat Malaysia kot. Ish tak sabar! πŸ’ƒπŸ•Ί
Photo credit to: @GregsterUK (Twitter)
Orang cakap Genting Skyworlds nak bukak dah tak lama lagi kan? 😱😱 Dalam bulan Februari tahun ni, get ready semua‼️ Jangan jammed sudah jalan nanti, bagi laluan kat min jugak ok! 🀣
Photo credit to: @GregsterUK, @resortworldgenting (Twitter)
βœ… Genting Skyworlds Opening
Jom tengok antara tarikan utama kat situ! Tengok gambar je pon dah gatal kaki ni nak main semua ride ni 😌πŸ₯³
Photo credit to: @NickHutsonMusic, @JimShull (Twitter)
Tarikh Promosi: Dijangka Februari 2022
Lokasi Promosi: Genting Skyworlds
Β 
【Baucer Free Shipping】
Β 
【Baucer Diskaun】
Β 
πŸ“£ Website:https://www.savingkaki.com/bm/
⭐Telegram: https://t.me/jimat_kaki

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here