Oden FamilyMart memang jadi first generation Oden yang berjaya πŸ˜‹ Lepas Oden FM keluar, ramai jual oden kuah tomyam & try buat kuah sendiri masak kat rumah kan 🍜🍒 Memang menjadi Oden + Kuah Tomyam tu. Sedap dia fuhh mantop! πŸ‘πŸ‘
Kalini FM buat Oden kuah satay pulak. Lain dari yang lain kan? 😳 Min rasa haritu rupanya sedap weh‼️ Ada vibes raya sikit sebab kuah kacang haha~ πŸ₯« Tapi serious menjadi, takdelah pelik pon. First makan tu pon dah suka πŸ’― Memang repeat ajeler sementara ada ni hehe 🀀🀀🀀
Nak shopping kat FamilyMart, grab cashback ni dulu

Tarikh promosi: Dari sekarang sementara stok masih ada
Lokasi Promosi: FamilyMart

【Baucer Free Shipping】
Lazada: https://go.savingkaki.com/Laz-FreeShippingVoucher-JK
Shopee: https://go.savingkaki.com/ShopeeFreeShippingVoucher-JK

【Baucer Diskaun】
Lazada: https://go.savingkaki.com/LazadaVouchers-JK
Shopee: https://go.savingkaki.com/Shopee-CashbackVoucher-JK

πŸ“£ Website:https://www.savingkaki.com/bm/
πŸ’ŸInstagram:www.instagram.com/savingkaki
⭐Lazada Feed:https://go.savingkaki.com/LazFeed-JK
⭐Telegram: https://t.me/jimat_kaki

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here