Minggu lepas kemas rumah sendiri, pastu sambung kemas rumah opah pulak 😌 On the way balik kampung drive sampai 14 jam weh, jammed takleh bawak bincang! πŸš— Pastu gi beraya sakan dari pagi sampai malam πŸ˜… Minggu ni dah masuk kerja fuh lenguh dia lain macam 😭 Nak gi mengurut memang dok sempat ler πŸ’’πŸ’’ Macam nak letak kerusi urut la kat rumah ni, senang balik kerja boleh urut terus πŸ€”πŸ€—
Haa alang-alang nak cari kerusi urut tu, ni min jumpa jualan gudang OGAWA diskaun besar-besaran dari 19 Mei hingga 30 Meiβ€Ό ️Kerusi urut RM999 je guys! 🀯 Min tak tipu ni, produk urut lain, treadmill dll pon ada! Diskaun hingga 70%! πŸ’―πŸ”₯
πŸ“ Lokasi: OGAWA Malaysia – Healthy World Lifestyle Sdn.Bhd.
22, Jalan Anggerik Mokara 31/47, Kota Kemuning, 40460 Shah Alam, Selangor
πŸ“… Tarikh: 19 Mei hingga 30 Mei 2022
πŸ•™ Masa: 9AM hingga 6PM
πŸ“² Tel: +603-5121 4286/ +6019-267 3467
Bukan takat kerusi urut RM999 tu je tau, banyak lagi promosi KAW yang OGAWA buat! 🀯😳
πŸ€™ Diskaun lebih daripada 70%
πŸ€™ Harga promosi serendah RM9.90
πŸ€™ Penghantaran percuma (barang terpilih)
πŸ€™ Pemasangan percuma (item terpilih)
πŸ€™ Tawaran ansuran 0% sehingga 24 bulan*
πŸ€™ Beli dan dapatkan hadiah percuma!*

 

Boleh semak senarai harga sini πŸ‘‰πŸ» https://bit.ly/3FvUMFM

Nak tau tak produk apa yang berbaloi & ramai rekemen dari OGAWA ni?
Β 
✨Topeng mata elektrik dan peralatan kecantikan serendah RM9.90! (Harga asal RM99)
✨ Estilo Prime Plus Massage Chair Cushion hanya RM699 (harga asal RM2,199! Jimat RM1,500)
✨ Treadmill serendah RM899! (Harga asal RM2,999! Jimat RM2,100!) (Unit demo)
✨ Kerusi urut Genix dan iModa Prime hanya RM999! (Harga asal RM7,999 & RM4,999! Jimat hingga RM7,000!) (Unit demo)
✨ Kerusi urut iMelody serendah RM2,999! (Harga asal RM9,899! Jimat RM6,900!) (Unit demo)
✨ Kerusi Urut Smart Vogue Prime hanya RM4,799! (Harga asal RM14,299! Jimat RM9,500!) Juga disertakan dengan kit penjagaan kulit bernilai RM149~ 🧴
✨ Mesin urut kaki 3D EliteX hanya RM1,399! (Harga asal RM3,959! Jimat RM2,560!) Turut disertakan dengan kusyen urut Ihoco Spiral S bernilai RM689!
✨ iSpeed Bike Hanya RM599! (Harga asal: RM1,399 Jimat RM800!) Didatangkan dengan skala BMI yang boleh diukur bernilai RM188!
Masa ni lah jimat banyak nak grab kerusi urut satu letak kat rumah, harga memang tak masuk akal dari ribu jadi RM999 je tau! 😍 Rugi la kalau lepaskan peluang ni, nak hadiahkan untuk mak ayah kat kampung pon okay ni! πŸ’– Produk urut lain pon banyak, diskaun KAW hanya di jualan gudang OGAWA! Apa lagi, jom cepat! πŸ˜‰πŸ˜‰
πŸ“… Tarikh Promosi: 19 Mei hingga 30 Mei 2022 (9AM-6PM)
πŸ“ Lokasi Promosi: OGAWA Malaysia – Healthy World Lifestyle Sdn.Bhd.
22, Jalan Anggerik Mokara 31/47, Kota Kemuning, 40460 Shah Alam, Selangor
πŸ“² Tel: +603-5121 4286/ +6019-267 3467

πŸ“£ Website:https://www.savingkaki.com/bm/
⭐Telegram: https://t.me/jimat_kaki

This Promo expires at 12:00am on Monday May 30th, 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here