Awal pagi kalut betul, mana nak iron baju lagi pastu nak buat rambut lagi ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ Rambut pulak keras kejung ni ha, tu lah hari-hari styling! ๐Ÿ‘€ Kalau gi salon ni mau kena spend beratus jugak nak buat treatment..
Percaya tak kalau min cakap rambut korang boleh jadi lembut, lembap dengan RM1 je? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ya betul! Meh min spill rahsia ๐Ÿคญ

โœจ Magicboo One Minute Hair Treatment 100ml | Harga diskaun: RM1.00! (Harga biasa: RM14.90)
Rahsia dia One Minute Hair Treatment dari Magicboo ni ha! ๐Ÿค™ Memang direkemen yang ada rambut kering atau rosak๐Ÿ˜
๐Ÿ™Œ Mengandungi ekstrak aloe vera yang boleh melembabkan rambut! ๐Ÿ’ง Konpom rambut berkilat, nampak sihat + bau wangi tahan lama tau~
๐Ÿ™Œ Pakai lepas shampoo, dalam 1 minit dah boleh bilas rambut! Pastu tadaaa auto rambut Intan Najuwa! ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿฆฐ
Plus 8/8 ni cream ni jadi RM1 je tau sempena ulangtahun ke-21 Magicbooโ€ผ ๐Ÿ˜ณ Murah sangat tu, sesuai untuk yang nak try dulu. Dah suka boleh beli yang full size~ โœจ
โœจ Full size Magicboo One Minute Hair Treatment | Harga diskaun: RM20.32! (Harga biasa: RM23.90)
Ada lagi! Kalau korang shopping bernilai RM30, akan dapat booklet baucar bernilai RM320 tau! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
*Akan disertakan sekali bersama pesanan jika belian atas talian
*Boleh dapat terus jika belian di cawangan Magicboo
Nanti boleh guna baucar tu kat semua cawangan Magicboo! ๐Ÿ˜ฑ Wahh banyak tu sampai RM320 baucar, free je! Standby tau 8/8 ni, ghisau habis cepat tak dapek la korang hihi ๐Ÿ˜
ย ๐Ÿ“Œ Promosi Magicboo: https://go.savingkaki.com/Shopee-Magicboo-OS-JK
๐Ÿ“… Tarikh Promosi: Dari 8 – 21 Ogos 2022 (Promo terdapat di semua cawangan Magicboo dari 15 – 31 Ogos 2022)

๐Ÿ“ฃ Website๏ผšhttps://www.savingkaki.com/bm/
๐Ÿ’ŸInstagram๏ผšwww.instagram.com/savingkaki
โญLazada Feed๏ผšhttps://go.savingkaki.com/LazFeed-JK
โญTelegram: https://t.me/jimat_kaki

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here