Weekend minggu depan dah plan dengan member nak gi hiking pastu gi mandi air terjun ⛰💦 Tapi jersey, kasut semua takde lagi ni, lama punya dah koyak 🤫 Memang kena gi shopping la camni! Baru syok nak hiking 😉🤭
Shopping kat Sports Direct Factory Outlet Subang Jaya jom! 🛒 Sports Direct buang harga kali ni‼ Barang sukan serendah RM9 je ni! Promo terhad selama 4 HARI Sahaja!! 😱🔥

 

📍 Sports Direct Factory Outlet Subang Jaya: https://bit.ly/3vgRSAy

Boleh dapatkan jersey, pakaian mandi murah weh serendah RM9 je! 🤙🤙 Bukan cikai punya tau~ Memang berbaloi sangat! 💯😍 Nak pakai kasut baru gi hiking? Bolehh serendah RM9 je korang! ✨ Kasut berkualiti + harga tengah diskaun camni, barulah tak sakit kaki nak bersukan! 😏 Banyak lagi promosi hebat ni ha, macam 👇👇👇
👟 Pakaian bermula dari RM9, RM20, RM40 , RM60
👟 Pakaian mandi, jersey bermula dari RM9.
👟 Kasut bermula dari RM30, RM60, RM90.
👟 Kelengkapan bola sepak bermula dari RM30
Mana nak cari promosi barang sukan kualiti terbaik tapi harga mampu milik macam ni⁉ Kat Sports Direct Factory Outlet Subang Jaya je guys~ 🤩 Promosi tak lama tau, dari 28 hingga 31 Julai je! ⏳⏰ Kalau nak shopping better gi serbu cepat! 🏃🏃🏃 Nanti lambat barang hot memang habis awal lah~ Rugi nanti! Harga runtuh ni serendah RM9 je weh!! 🤯🤯
📌 Promosi Sports Direct Factory Outlet Subang Jaya: https://bit.ly/3vgRSAy
📅 Tarikh Promosi: Dari 28 – 31 Julai 2022 (10 am – 8pm)

 

📣 Website:https://www.savingkaki.com/bm/

⭐Telegram: https://t.me/jimat_kaki

This Promo expires at 12:00am on Sunday July 31st, 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here