ใ€ Kipas, Seterika, Blender Hanya RM20* Jeโ‰ Free Baucar RM50! Promosi Pembukaan senQ Elite Pertama di Malaysia, Pavilion Bukit Jalil! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ใ€‘

Banyak barang nak kena beli ni, maklumlah nak masuk rumah baru lepas kawin! Newlyweds lah katakan~๐Ÿ‘‰ ๐Ÿ‘ˆ rumah kosong lagi! Jap2 mana nak cari ea yang semua ada~ Alahh~ apa ada hal, korang pergi je lah cari kat senQ! Nak up lagi pergi senQ Elite๐Ÿฅณ! 16 Jun ni first store bukak kat Pavilion Bukit Jalil! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Confirm banyak pilihan! Tinggal sediakan ongkosnya je~

๐Ÿ“Œ Lokasi Promosi: senQ Elite Pavilion Bukit Jalil, Level 5 Pink Zone
๐Ÿš— https://goo.gl/maps/K2e9BYnMaVLWen879

Apa beza senQ Elite dengan senQ biasaโ‰ senQ Elite ni lagi besar, kawasan dia lagi mewah, selesa dan boleh test apa2 produk secara fizikalโœ…! Masa Grand opening ni korang boleh dapatkan produk elektrik murah2! Siapa cepat dia dapat! ๐Ÿƒโ™‚๐Ÿƒโ™‚๐Ÿƒโ™‚

๐Ÿ”ฅ Produk elektrik kecil hanya RM20*
Blender, hand mixer, seterika, kipas, mini multi cooker, sandwich maker, bread toaster, cerek, coffee maker dan hair dryer! Unit terhad!

๐Ÿ”ฅ Dapat S-Coin Cashback sehingga 70%*
Oven elektrik, Vacuum, Air Purifier, Smart Watch, TV dll

๐Ÿ”ฅ Diskaun sehingga 30%* untuk produk yang ditetapkan
Peti sejuk, phone, laptop, mesin basuh front load, periuk nasi dll!

๐Ÿ”ฅ Free baucar RM50
Jadi ahli PlusOne atau lanjutkan tempoh keahlian untuk dapatkan baucar RM50

Untuk pengetahuan korang, majlis potong riben dorang akan berlangsung pada 16 Jun 2022! Time ni paling meriah! Brand Samsung, SONY, Panasonic semua ada! Jom guys datang ramai2! Nak beli barang elektrik rumah time ni la berbaloi sebab boleh dapat harga special! Apa yang lagi best, dorang juga ada jemput beberapa orang KOL lagi untuk Live di Facebook nanti. Siap ada Small booths lagi depan senQ Elite, boleh la korang tengok demo produk tu nanti.

ใ€ Kipas, Seterika, Blender Hanya RM20* Jeโ‰ Free Baucar RM50! Promosi Pembukaan senQ Elite Pertama di Malaysia, Pavilion Bukit Jalil! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ใ€‘
๐Ÿ—“ Tarikh Promosi: 16 – 19 Jun 2022
๐Ÿ•› Waktu Operasi : 10:00 pagi โ€“ 10:00 Malam
๐Ÿ“Œ Lokasi Promosi: senQ Elite Pavilion Bukit Jalil, Level 5 Pink Zone

๐Ÿ“ฃ Website๏ผšhttps://www.savingkaki.com/bm/
๐Ÿ’ŸInstagram๏ผšwww.instagram.com/savingkaki
โญLazada Feed๏ผšhttps://go.savingkaki.com/LazFeed-JK
โญTelegram: https://t.me/jimat_kaki

Jom Jadi Top Fans! Pelbagai hadiah yang akan di beri untuk Fans Jimat Kaki!

This Promo expires at 11:01am on Sunday June 19th, 2022