Semalam housemate pergi Watsons, kemain balik 2 plastik beg besar diangkutnya! Kau beli ape je eaโ‰ Dengar mcm nak beli syampu je, last2 mcm2 dibelinya! Katanya ada Promosi Green Is The New Beautiful โ˜˜โ˜˜โ˜˜! Ni offer untuk produk natural dan alami! Promosi PWP diskaun sehingga 50% untuk produk penjagaan diri, makeup, skincare, produk kesihatan dll ๐Ÿ˜!

โœ… Watsons Promosi PWP diskaun sehingga 50%
https://www.watsons.com.my/promo-promotion

๐Ÿ’— Syampu Pantene hanya RM7.95
๐Ÿ’— Pek berkembar Colgate hanya RM16.23
๐Ÿ’— Sabun Antabax hanya RM13.52
๐Ÿ’— Pencuci Cetaphil hanya RM17.44

Nice kan~ boleh lah shopping untuk bulan ni! Nanti shopping kat Watsons bawak beg shopping sendiri dapat 5 point, pastu nnt Watsons akan sumbangkan 5 point ke Persatuan Pencinta Alam Malaysia untuk pihak korang!

Pastu last sekali korang wajib join โ€œBelanja & Menangโ€ hadiah bernilai RM50,000 menanti!

๐ŸŽ 5 X Huawei P50 Pocket
๐ŸŽ 10 X Huawei Nova 9 SE
๐ŸŽ 50 X Dapat Watsons Point Bernilai RM50

Macam mana nak join? senang je!๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
1โƒฃ Langkah 1: Belanja RM50 & keatas untuk produk yang ditetapkan (tengok gambar)
2โƒฃ Langkah 2: Scan QR code untuk hantar penyertaan!
Senang kan! Dah Run Bestie run ๐Ÿƒโ€โ™€๐Ÿƒโ€โ™€ don’t walk โŒ~ Jangan lupa bawak beg shopping sendiri tau!

ใ€ Watsons Produk Penjagaan diri, Skincare dll Promosi PWP Diskaun sehingga 50%! Syampu Pantene hanya RM7.95 Sahaja! ใ€‘
๐Ÿ”Ž Maklumat Lanjut: (Will insert Jimat Kaki Link)
๐Ÿ—“ Tarikh Promosi: Dari sekarang sehingga 29 Jun 2022
๐Ÿ“Œ Lokasi Promosi: Watsons
๐Ÿ›’ Watsons Online: https://www.watsons.com.my/promo-promotion

๐Ÿ“ฃ Website๏ผšhttps://www.savingkaki.com/bm/
๐Ÿ’ŸInstagram๏ผšwww.instagram.com/savingkaki
โญLazada Feed๏ผšhttps://go.savingkaki.com/LazFeed-JK
โญTelegram: https://t.me/jimat_kaki

Jom Jadi Top Fans! Pelbagai hadiah yang akan di beri untuk Fans Jimat Kaki!

This Promo expires at 12:31pm on Wednesday June 29th, 2022