Lepas raya benda yang paling ditakuti semestinya penimbang berat! βš οΈβ›”οΈ Seminggu beraya sakan 😌 Minggu ni timbang berat tak sanggup nak tengok 🀣🀣 Tu tanda-tanda nak kena exercise balik β›ΉοΈβ€β™€οΈπŸ‹οΈβ€β™€οΈ Main badminton, futsal memalam pon best! 🎾 Ha? Kasut suka dah koyak? Hmmm mintak baru la tu πŸ‘ŸπŸ˜‰
Sekarang Sports Paragon ada buat expo barangan sukan dari 4 Mei hingga 22 Mei dengan diskaun sehingga 80% tau! 🀩 Boleh sangat la korang cari kasut, jersey, barangan sukan dll~ πŸ›’πŸ› Serendah RM5 pon ada! πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
πŸ“ Lokasi: Toppen Shopping Centre JB
πŸ“… Tarikh: 4 Mei hingga 22 Mei 2022
Brand favourite korang pon ada tau kat expo Sports Paragon ni macam Brooks, Atlanta, PRIME, Zoot, Kronos, PEAK dan banyak lagi! 😎 Tak datang tak dapat lah barangan sukan yang cantik, berpatutan dan berkualiti tinggi dengan harga tak masuk akal! πŸ€―πŸ’― Ehh, ada lagi promo menarik nanti πŸ‘‡
⭐️Diskaun sehingga 80% untuk pakaian sukan, beli satu RM25, beli dua RM40 sahaja!
⭐️Selipar sepasang RM5 sahaja, tiga pasang RM10
⭐️Kasut harian RM50 sahaja!
⭐️Kasut lari Brooks diskaun sehingga 60%! Serendah RM170!
⭐️Kasut bola keranjang PEAK hanya RM199 sepasang!
⭐️Selipar PEAK Taichi hanya RM89 sepasang!
Haa manoi orang JB tu jangan lupa okay gi shopping kat Toppen nanti! Ajak member sekali hasut beli barangan sukan kat Expo Sports Paragon! πŸ‘ŸπŸŽΎπŸ˜
πŸ“… Tarikh Promosi: 4-22 Mei 2022 (10AM-10PM)
πŸ“ Lokasi Promosi: Toppen Shopping Centre JB

πŸ“£ Website:https://www.savingkaki.com/bm/
⭐Telegram: https://t.me/jimat_kaki

This Promo expires at 12:00am on Sunday May 22nd, 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here