Fuhh mencabar ya jadi co-pilot~ Walaupon tak drive duduk je dia punya penat lain macam~ ๐Ÿคช๐Ÿคช Lagi2 kalau time malam~ Nak tido tapi kene berjaga dengan driver sekali~ Ajak2 teman orang kata~ ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

Ni guys~ Kalau korang penant drive masa nak balik dari kampung tu berehat dulu okeyh~ stop lah kat R&R tu~ Pastu apa lagi~ singgah lah Starbucks ni ha! Drive Thru je~ Starbucks bagi promosi 2 minuman Grande hanya RM26 sahaja tau! Promosi sepanjang hari~

Antara minuman yang ada promosi:
๐Ÿ’— Smoked Butterscotch Latte
๐Ÿ’— Poached Pear Latte
๐Ÿ’—Honey Mocha
๐Ÿ’— Cocoa Cloud Macchiato
๐Ÿ’— Cocoa Macchiato Frappuccino
๐Ÿ’— Salted Caramel Cloud Macchiato
๐Ÿ’— Salted Caramel Frappuccino
๐Ÿ’— Strawberry Dream Pure Matcha Latte
๐Ÿ’— Strawberry Dream Crรจme Frappuccino

โœ… Promosi makanan:
https://go.savingkaki.com/Laz-Food-Beverage-Promo-JK
Nampak kat R&R ada logo Starbucks tu ha ada lah tu promosi! Slow2 okeyh~ Biar lambat asalkan selamat!

ใ€ Sepanjang Hari Starbucks Bagi Promosi 2 Minuman Hanya RM26 Sahaja! ใ€‘
Tarikh Promosi: 6 May โ€“ 8 May
Lokasi Promosi: All DT Store & R&R Store (https://starbucks.com.my/index.php?promo=power-up&fbclid=IwAR3UJawTAleUVcCS-o61cJuhqwPrLWtEc1kgYI91-RkiUu1cMB0EehmPMAg)

ใ€Baucer Free Shippingใ€‘
Lazada: https://go.savingkaki.com/Laz-FreeShippingVoucher-JK
Shopee: https://go.savingkaki.com/ShopeeFreeShippingVoucher-JK

ใ€Baucer Diskaunใ€‘
Lazada: https://go.savingkaki.com/LazadaVouchers-JK
Shopee: https://go.savingkaki.com/Shopee-CashbackVoucher-JK

๐Ÿ“ฃ Website๏ผšhttps://www.savingkaki.com/bm/
๐Ÿ’ŸInstagram๏ผšwww.instagram.com/savingkaki
โญLazada Feed๏ผšhttps://go.savingkaki.com/LazFeed-JK
โญTelegram: https://t.me/jimat_kaki

Jom Jadi Top Fans! Pelbagai hadiah yang akan di beri untuk Fans Jimat Kaki!