Masa Raya confirm makan macam-macam~ πŸ˜‹ Rendang, lemang semua lah πŸ—πŸ–πŸ₯˜ Nak membuang pon tak lawas πŸ˜•πŸ˜΅ Biasanya tiap hari lawas, perut pon lega je 😭😭😭
Β 
Haa dah makan ketupat, lemang puas-puas boleh la amalkan diet yang sihat pulak! πŸ’πŸ‡ Nak cepat boleh amalkan Sunsweet ni, senang dah siap pek! πŸ˜‹ Sedap pon sedap~ Orang dewasa sampai bebudak semua boleh makan! πŸ‘πŸ‘ Makan Sunsweet ni senang kenyang pastu confirm lawas weh! πŸ€©πŸ’―πŸ˜ Buah prune ni sumber serat yang baik dan berkhasiat sebagai anti oksida, antipenuaan dan antikanser tau! βœ…βœ…βœ…
Kalau korang grab Sunsweet sekarang dapat FREE mangkuk tingkat‼️ Raya ni nak buat pot luck bawak lauk ke rumah sedara letak je dalam tu, settle tak banyak bekas! πŸ₯˜πŸ₯— Eh jap, lupa nak cakap macam mana cara nak dapat free hehe πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
1️⃣ Dapatkan produk Sunsweet & kumpul 300 mata ganjaran Sunsweet
Nak grab kat supermarket pon boleh je!
Β 

2️⃣ Jangan lupa Sunsweet Loyalty Program, masukkan resit pembelian

βœ… https://member.sunsweet.com.my/whats-happening


3️⃣ Dah boleh dapat 1x mangkuk tingkat (Stainless Steel Designed Tiffin Carrier) bernilai RM69 FREE je!
‼️ Promosi ni dari sekarang hingga 30 Jun! Lama tu boleh stok Sunsweet banyak-banyak pastu rebut peluang dapat mangkuk tingkat! 😍😍😍
Β 
Selain dapat FREE mangkuk tingkat cantik ni, korang boleh jaga kesihatan dengan Sunsweet πŸ˜‰πŸŽ Buah prune ni tinggi potasium, magnesium & vitamin K tau! πŸ‘πŸ’― Sambil makan makanan lain, masih boleh dapatkan sumber khasiat! ⭐️⭐️⭐️ Macam kecik dulu la mak kita tak suruh pon boleh habis Sunsweet ni sebab sedap! πŸ˜†
Korang jangan lupa tau kalau grab produk Sunsweet kat supermarket, dapatkan sekali Stainless Steel Designed Tiffin Carrier tu! 🀩😝 Rugi benor la kalau tak dapat, benda free kot. Min dah selit dah atas tu, jangan lupa okayy~ πŸ€­πŸ€—
πŸ“… Tarikh Promosi: 15 Mei – 30 Jun 2022 (Sementara stok masih ada)
🏠 Lokasi Promosi:
Β 
πŸ“£ Website:https://www.savingkaki.com/bm/

This Promo expires at 12:00am on Thursday June 30th, 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here